Saturday, March 5, 2011

Aku Terpilih sebagai Blog Pilihan BEN ASHAARI hari ini ..sukanyeeee.....


hai korang...(sambil melambai tangan ke skrin..ala2 buat vblog la konon)haha.. hari ni macam kurang biasa lak..kena lepak kat rumah je..sebab kenderaan takde.jadi budak baik saya seketika..hehe..

bila balik dari makan tengahari dengan ousmate tercinta (kitorg naik motor berpelukan tau) jangan jeles..hehe..
aku dapat satu notification dari seorang blogger hebat..

dalam hati aku, apahal pulak ben ashaari ni paste link dia kat aku ni?? selalu nye aku je yang sangat menyibuk paste link kt fb dia..almaklumlaa curi traffic..hehe..aku relax je..tp tertanya2 juga..

takkan ben ashaari nak cakap pasal 500 blog dalam segmen ben ashaari yang pernah aku join dulu????

tak pun segmen Kenangan Ramadhan bersam Ben Ashaari dulu..dah lama sangat kut..bulan ramadhan tu...


ke sebab aku Jatuh Cinta Pandang pertama dengan Blog Ben Ashaari ni...



tiba-tiba!!!!!


~


~


~



aku klik la link tu..mana tahu kisah blogger giler traffic lagi ke..
tak pun tiru gaya blogger poste ke..ben kan macam2..hahaha






tiba - tiba

~

~

~

~




blog aku menjadi blog pilihan ben harini...waaaahhhh...tak ku sangka...ben sudi terjah blog aku yang xseberapa ni..yerla..ben ashaari kan hebat..ala2 abg sasa gitu..sekali pukul aku terus penyek...hahaha

pengsan sebab ben sudi pilih blog aku sebagai blog pilihan harini..


hasil dari terjahan dari pembaca2 ben ashaari..

pengsan 2kali..hehe ..
banyak x org komen..??



pengsan 3kali...
ben ashaari sudi komen kat blog aku beb...
tak sangka ben ashaari ni baik orangnya...
tq ben..luv u..muah2..gahahaah




pengsan 8kali..tq ben..


22 comments:

cik blink blink said...

wah...tahniah2

BRO_MONDAY said...

salam singgah dari blog bro BEN!!! tahniah ('',) anda memang layak...ai laik dis...
salam pekenalan jugak ye,,KIP IN TAC!!!

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "WAJAR ATAU TIDAK ???"
2.New Entry "KENAPA DENGAN HARI INI???"

Fizalinolie said...

Hai.. Slamat berkenalan... Saya nak jadi kawan awak. Saya dah follow awak... Nice to meet u... :)Nanti kalau ada masa singgah kat blog saya ek. Keep in touch...

blogger addict said...

tahniah....ben blogger top tue kat malaysia....

Citarasa Rinduan said...

tahniah......
suka kak ayu syukur terpilih..

wah!!!!!! siap melambai2 gitu..like menang oscar

Bella Bell said...

hahhaa...saya pon penah pengsan jgk..siap koma lagi bila bro ben promote my entry..bro ben sangat2 baik..hehe..

lagi 1..blog awk pon best jgk tw..^__^

EnY YuSniZaR said...

saya pun dah follow :)

Warna Warni Kehidupan said...

teruskan berblog!!!

BEN ASHAARI said...

hahaha..jgn banyak sangat pengsan bang.. haha...

safra said...

tahniah tahniah!!

Jiji-Fify said...

wahhhhhh glemer yuhhhh!!! :)

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
Cara Dapat Side Income Dengan HeartBeat!

al_hakim said...

tahniah..=)

Hackers said...

hahah,tahniah bro

Ayuni said...

Mr Ben mmg best!

Huszaini said...

Full cover untuk ben sahaja! hahhaa tahniah sebab pengsan banyak kali!!

SiS NaD said...

TeRJaH DaRi BLoG aBG BeN... TaHNiaH2!~ TWuSKaN uSaha aNDa BeR'BLoGGiNG'.. JoM MeRiaHkaN DuNia BLoG MaLaYSia... (^_____^)V

eyna azmi said...

jangan pengsan dulu ..nanti tak sempat baca komen eyna nie ...

wah tahniah ....

whitecappuccino said...

Harap sedar dari pengsan ya :) Tahniah!!

Dea said...

waa..beznyer..;)

Azwani said...

salam singgah dan follow sini dari blog Che Mat Gebu.

macam pernah tengok la awak ni..emm awak ni pernah masuk tv dalam segmen talk show ke..?

airmataibu said...

TAHNIAH, BLOG AWAK MEMANG LAYAK DAPAT PENGHARGAAN INI,JANGAN JADIKAN KEKURANGAN SEBAGAI PENGHALANG, MUNGKIN JUGA AWAK BOLEH MENJADI INSPIRASI DAN IDOLA YANG BAIK KEPADA MANUSIA LAIN YANG LEBIH SEMPURNA...

Mama Kembar 3 said...

bestnya! siap tinggalkan komen tu, happy for u :-)

btw, yg rekod utk referring sites tu nak ambik dr mana ye?