Saturday, March 12, 2011

Vlog simple dan pendek..tapi penuh pengisian..

alhamdulillah.. dah selamat sampai di KL semula..
2hari kenangan di Kelantan memang satu kenangan terindah..
insya allah nanti aku akan ceritakan ke semuanya di dalam blog ni..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sekarang kat LCCT lagi..
tggu kawan amik..dia cakap agak lambat sampai..
tapi at least amik kan..
xkan aku nak kena naik bas lak..mati...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

setelah bergelak ketawa dengan vlog aku yang pertama..


yerlaa...aku tahu vlog aku tak la best mana..
mesti korang nak kutuk kan...

tapi aku kuatkan semangat juga..
nak upload lagi satu vlog..
bukan ditujukan khas pada sapa2..
tapi ditujukan oleh semua teman, rakan dan sahabat..

vlog simple dan pendek ni aku mulakan dengan nyanyian..
suara aku best x?puji la skit..bagi motivasi utk aku

sedikit peringatan utk kawan2 sekalian..

yang paling penting kawan2, saya tidak memandang diri ini sebagai satu kekurangan..
kerana apa?kekurangan itu adalah fitrah manusia..
takde manusia yang sempurna kan?
sebaliknya..kelebihan kita yang walaupun sedikit mana harus digunakan sebaiknya..

itulah kekuatan saya..

enjoy yer kawan2 utk Vlog kedua ku ini..:)



http://www.1tube.my/video/2340/Vlog-untuk-semua

picthing aku ok x?hehe..

10 comments:

iz said...

saya baru jadi peminat blog ni..selamat berkenalan (^_^) Sukur..

AFITI said...

Assalamualaikum...salam menjenguk blog sukur..tahniah..

Sunah Mohammad said...

:)

Cik JuneD said...

As Salam..
first sy tahu blog ini dari blog Yuyu Zulaikha..
urmm..baru arini scroll down, dan ouh..!! nampak itu happy member punye logo dan sy rase patutlah mcm rase familiar je tengok dari "header", pic "partner perniagaan" dan cara bagi nasihat..rase penah nmpak kt 1com..
ape2 pun sy kagom dengan semangat awk..
:)

storyfromme said...

terbaek!!

NICK IRFAN said...

salam.. syukur dtg ziarah melawat... :)

annenyss said...

anne tak tau nak menilai suara macam mana , tapi kagum dengan semangat tu :)

shearasol said...

Syukurlah selamat tiba ke KL

Tak sempat lagi nak tgk V-log

Sbb U-tube kena block

huhu

Merah itu hipokrit

budak kampung said...

follow ur blog....semoge kita sama2 berjaya ....be strong bro!!!

~CiK TiNieY~ said...

proud of you sukur!alhamdulillah...;)

insyaallah kita pasti berjaya!