Sunday, April 25, 2010

jatuh cinta pandang pertama kepada BEN ASHAARI (ade mcm GAY x?) hehe

ben,nak membebel byk kali pun xper.hehe

wahhh...xtahu nak cakap apa...buka2 blog tgk entry n traffic byk giler..igt dtg dr mana..buka2 nuffnang tgk kebnyakan dari blog Ben Ashaari...
1st sekali nak ucap terima kasih byk2 kepada ben kerana sudi sgt2 dtg menjelajah blog sy yg sgt xseberapa ni..terharu sgt2...

fyi..aku baru kenal sgt ben ashaari ni..yela aku xsalahkan sapa2..salah aku sendiri juga sbb xaktif sgt blog..update blog pun susah..kadang2 aku pelik cmne org leh update blog mcm update status kat FACEBOOK..cekap tul penulisan diorg..aje je benda yang nak diperkatakan..huhu..

dari pembacaan aku di blog blogger2 dan juga dari page GENG BLOGGER..ben ni mmg terkenal sgt.setahu aku dia mampu update 15-17 kali blog dlm masa sehari..wah..kental giler..
kalau nak ikutkan traffic yg masuk xnak kalah pulak..sekali entry..beratus2 yang baca..
HEBATNYE!!!!!!!cne ek nak ade traffic cmtu...

apa2 pun ben..terima kasih byk2 k..sila bg tunjuk ajar k..sapalah sy berbanding ben..sy ingin terus menulis didalam blog ini jika mendapat sokongan dr pihak ben dan juga blogger2 di luar..
nak baca apa yg ben review aku??click bawah ni k...


CHAIYOK!!!!!

5 comments:

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam...

hai, wow..tahniah yer..makin popular lah dik kak nie..heheh

si para para said...

kagum2...

nARd eLainY said...

selamat berblogging...hehe..^_^

cikCOKLET:) said...

nchek Ben mmg femess!:)

btw..tahniah!
blog den nie haa..bila la nk femess cm nchek Ben tue.keke:P

AKU said...

alhamdulillah...hehe...bila plak la ben ashaari nak jelajah blog aku...mungkin x kot....??