Thursday, March 24, 2011

Jualan Gudang Asics | Diskaun sehingga 70%


siapa yang tak suka diskaun betul x?
lagi-lagi sapa yang suka shopping..
memang menanti kan sangat mana2 kedai untuk buat sales

so harini aku nak bagitahu kat semua warga dunia..
bahawa ada satu jualan gudang besar-besaran sedang dilakukan..
di

Lot 2607, Jalan Subang 6, Taman Perindustrian Subang, 47610 Subang Jaya,
Selangor Darul Ehsan
(Sebaris dengan Fella Design)


jangan lepaskan peluang ini sebab bukan sahaja kasut sukan asics sahaja di jual..
banyak lagi kasut berjenama yang lain
antaranya Lotto, Ecko Unitd, Naturalizer, Zoo York dan lain2..

diskaun sehingga 70% woooo.....
memang serius tak dapat dipasaran...

benda ni start dari harini 24 Mac sampai 27 Mac ni je...
selama 4 hari..

so sapa tak pergi dan beli memang sangat-sangat rugi...




aku nak pergi harini..sapa nak folo..jom...


pss: nak start bersukan sebab rasa diri ini semakin hari semakin berisi..hahaha



6 comments:

ScarletRooF said...

wahhh..

menarikkk...

Aisumi Chan Kawa'i said...

okkk~ ini memng sangat menarik! ^_^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tawaran hebat...4 hr saja.klu LM ada kita leh gi sama2 kan sukur.ciyok2..jom sama2 kita bersukan

Mama Ida said...

Shopping jgn xshopping k.. shopping bebanyak.. enjoy shopping...

azureEn said...

area2 situ mmg byk buat warehouse sale. dulu penah pegi yg nose punye. kalau pempuan pegi, mmg bole jdi gile XD

efa said...

ala jauh la plak nk pi wuwu T___T