Monday, March 7, 2011

Vlog yang buat korang senyum sorang2..hehe..(khas untuk Ben Ashaari)

korang budak baik kan???

korang sayang aku kan???


korang semua kena janji...


jangan gelak dengan Vlog ni...


jangan kutuk masa tengok Vlog ni...


nanti kita kecik ati...hahaha..


memang satu keje giler buat Vlog ni..


cakap pun kelam kabut dan gelabah...


tapi enjoy...


paling penting aku tahu aku cute..


heheee...


enjoy k..






70 comments:

HazHand said...

wahahahah! nice!! ku suke!! YEIH! one community!! hihihihi

Oh Oeya said...

Akak sayanggg Sukur.. Tahniah Sukur.. Cubaan menarik :)

c-tea said...

apesal ct rase nak nagis tengok vlog nie...sangat-sangat terharu..camane la abg ben rase erk bile tgok vlog nie...wah..dah berair mata nie tengok kelincahan mohd sukur bin ibrahim ini..sesungguhnya..tidak semua orang ada keberanian macam awk.. i like.

Hackers said...

wah..tahniah..Vlog yang simple tetapi menarik..hackers nak buat pon tak terbuat...hehe

►AdamXis◄ said...

Assalam...hehehe.Thumbs up...vlog pertama yg tak gagap langsung (^^,) (mcm aku yg tergagap2 depan kamera...hahaha)...keyakinan bercakap depan kamera n perasaan hepi2 tuu susah aku nk tonjolkn...rase malu...sbb tuu sampai skrg x buat vblog lg...hu3.Syabas Saudara Sukur Ibrahim

Damia Ayesha said...

gud luck.. :)

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. said...

Cool Bro..
sure!

apisv2 said...

best2...ak pon duk mlaka gak;p

apisv3.blogspot.com

kiera'sakura said...

wah.... tahniah berjaya buat vlog...

Bro Framestone said...

wah dah maju die ek...

bagus2 huhuhu

Areliff said...

bro memang terbaik :)

SyedGraphiX said...

tahniah laa saudara sukur bin ibrahim.. amat terharu sy lihat video saudara... walaupun video ni bkan dtujukan kpd sy..tp nice. tidak sume ade kberanian mcm saudara.. tahniah ye :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hidup blogger!!

=)

mas.saari said...

wah! thumbs up..
comellah!

SiS NaD said...

Waa.. CuTe GaKS iNCHiK SuKuR Ni BiLeR GeLaK... BuKan MeN SuKeR ea BLe TPiLiH SBaGai BLoG PiLiHaN aBG BeN.. HeHe!~ PaPe PuN, JoM MaJuKan iNDuSTRi BLoG Di MaLaYSia... (^_____^)V

BEN ASHAARI said...

http://www.benashaari.com/2011/03/vlog-khas-buat-aku-ben-ashaari-hero.html

Fuuyooh said...

cayalah bro.. hehe..

Salim Harmanain said...

sempoi...
i like.. :)
terbaik..

zool said...

memang gempak le traffik bila benashaari terjah... apsal tak upload kat 1tube bro?

DaHLia said...

bagus2...
bila laaa sis nk dtg keberanian tu..
hiks

Citarasa Rinduan said...

pewwet...............syukur terbaiklah!!

Cik Eliza said...

woww!

i likeeeee!!!!


tahniahhhh !

:D

aca ! aca ! fighting !

hehehe,

sicomot-comel said...

so kiut dan sempoi !
SCC pown tak reti taw nak buat gaya sempoi depan kamera..
thumbs up ! =D

diana said...

akak senyum je..
hehehhe

Ujang9897 said...

tahniah bro..

bro mintak izin ambil gambar dari blog ni utk buat entri..

tQ

logorithm said...

Tabik! :-D

kiera syakirah said...

wah..tahniah syukur...semangat yang kental..nice..

cik pulau said...

wahh terbaik la..
teruskan perjuangan yer.. ^^,

aDisH.sHidA said...

tahniah awk dpt buat vlog...shida sendiri pun xmampu buat rasa nyer...sebak rasa melihat keletah anda...besar nyer nikmat dr Ilahi...

yna fazlyna said...

terbaikkk... i like..

http://ceritacintayna.blogspot.com/2011/03/ohh-tidak-blog-ku-bukan-blog-cinta.html

Huszaini said...

Sempoi bro! tabik spring dengan ko! Berani buat vlog! aku pun rasa tak seberani ko! tahniah!

eelobor said...

pertama kali aku tengok sini, serius aku tertarik. sangat2 tertarik.

bun said...

hua,enjoy lah

1st time ke??

macam dah lame buat

tahniah

semoge success

kay_are said...

memang semangat ko tinggi bro.. nice.. tahniah!!

Fyqa said...

tahniah.

:')

sy kagum dgn awk.

raudhah said...

salam, saya cuma nak tanya, inikah customer cc oren d upm yg saya ade tlg fakskan sesuatu? dan saudara juga pernah ke cc juga utk melayari internet bersama s'org rakan?

maafkan saya andainya tersilap ttpi saya yakin inilah orgnya. [saya adalah budak yg jaga cc oren stp hari sabtu d sana]

saya terus folo *561 sbb tak sangka yg saudara juga rupa2nya seorg blogger =)

jemput la dtg cc oren lagi =)

raudhah said...

salam, saya cuma nak tanya, inikah customer cc oren d upm yg saya ade tlg fakskan sesuatu? dan saudara juga pernah ke cc juga utk melayari internet bersama s'org rakan?

maafkan saya andainya tersilap ttpi saya yakin inilah orgnya. [saya adalah budak yg jaga cc oren stp hari sabtu d sana]

saya terus folo *561 sbb tak sangka yg saudara juga rupa2nya seorg blogger =)

jemput la dtg cc oren lagi =)

Miss Ran said...

kalau aku jd ben aku nangis terharu..best vlog anda

sab said...

waH. industri blogger? haha. terbaik!

Si DauN CeRi said...

salam.

first time sy smpi cni..hihi wahh.. video spontan ke nii?? nice2.. happy blogging, encik sukur..may Allah bless u.. ^__^

syaz rini said...

cute3... tahniah bro..:)

Habibah said...

i like! :D

cik Ladies said...

comel3!! geram3! haha.. (pantang tengok orang comel) ,, thiniah da buat vlog =P

Nurul Mazni said...

comel vlog tersebut.. suke~

KyêrulL said...

Nice! :D 1st time singgah sini, dari blog Azfar9897, :D salam ukhuwah ^,^

EZAN IDMA said...

comel :)

pwincess Lov3y dOv3y said...

comey!!
nice vlog.
good job la bro.:)

Kodet said...

Aku suka tgk vlog ni...buat lg...tak mcm vlog lain yg gerak hanya mulut..tp yg ni mmg berbeza..

shearasol said...

wahhh...

Comell...

Sukerrr...

Misi Hebat Untuk Insan Hebat

azureEn said...

eh ala.. nak gelak jugak..! sbb suke. hehe. vlog yang sgt happy dan teruja ^^

cikcleopatra said...

alaa..xdpt tgk..tenet lembap!!rugi3.

Me CiK HanAn VioLeT said...

hahahhah~~ best2!!terbaek!

Jamiel said...

Salam perkenalan..
Terjumpa dari blog kawan..
Nice..
Orang Melaka gak..
Ada umo kita le jumpa..

Amira Anorah said...

wahhh..dia dah buat vlogla...sy pon tak de vlog lagi..wahhhh...
maju dah...^_^


tahniah2atas vlog pertama anda..heheheh;)

✖cikin✖ said...

simple but nice bro
i lyyykkeee it!!!
two thumbs up

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

saudara sukur, sngt sweet...comel!

Ujang9897 said...

Terima kasih pinjamkan gambar..=)

http://azfar9897.blogspot.com/2011/03/aku-tetap-aku.html

Cik Michiko said...

WAAAH . . bestnye vedio . . . terharu sangat tengok . . T_T . . anda HOT ! hehehe . .

lalink7 said...

comelnye vlog tuee...alamak teringin pulak nak buat macam tue..hehe..

smoga teruskan perjuangan menjadi blogger yg kental ye syukur..

as salam..

suzi fauzi said...

May Allah keep blessing u dik..remember u r very special here n THERE....

lady dayana. said...

God bless you! huhu takut jer termenangis tgk video tuh! awk sangat tabah! semoga sentiasa ceria eh :)

lady dayana. said...

God bless you! huhu takut jer termenangis tgk video tuh! awk sangat tabah! semoga sentiasa ceria eh :)

lady dayana. said...

God bless you! huhu takut jer termenangis tgk video tuh! awk sangat tabah! semoga sentiasa ceria eh :)

sYaFiQa said...

salam....awk sgt cute...salam perkenalan

(One) SiTi* said...

teringat masa minggu orientasi kt matrik (kmm) dulu..
memang seorang fasilitator yang berbakat!

Rozita said...

salam kenal,

nice blog!

and nice vlog too...

sy suka..

yaya_flanella said...

hee. comelnya.. yaya suke! <3

EimaruSi|ence™ said...

awak dulu budak kolej martikulasi londang ke?macam penah tengok. tapi time tuh, kite still budak2 sekolah lagi...lamenya......

chegu abbas said...

memang terbaek...ar...saya sebagau chegu amat myokong usaha kamu yang murni ini,.....

rajin2 datang la
indah tak selama-lamanya http://cheguabbas.blogspot.com/2011/06/indah-tapi-mengerikan.html

aisyah said...

comelllllllll. malu malu gitu. :)