Wednesday, July 21, 2010

Kenangan Ramadahan Bersama Ben Ashaari- telanjang





Aku nak masuk segmen Kenangan Ramadhan Bersama BEN Ashaari...
Kalau korang nak masuk leh ke
SINI
Cara-caranya:


Sila buat entri ...

1 ) Header .. linkkan ke entri ini ..

2) Ceritakan KENANGAN RAMADHAN anda... tiada had ..kalau ada gambar pon lagi best ..

3) Dari mana anda tahu segmen ini -Dari blog
Ben Ashaari


Kenangan...


ni nak Ceritakan pengalaman masa anda puasa kecik2 dulu:) n sampai skrg setiap kali bulan puasa..mak akan ceritakan kisah ini..memang kelakar tp menarik utk diingati..


saya umur 5 tahun dah poasa woh!!sebab abah bagi hadiah setiap kali puasa..
Mak yang akan ajar niat.sbb sgt lembut n sabar.kalau abah ajar asyik nak marah je kalau sebut or niat xbetull..biasala bapak ku..:P

of course..kalau xpose, time buka kena duduk jauh2..bapak sedih..
adik aku pijon memang selalu kena **halau time berbuka sebab dia xpuasa..haha..sian gak..tp nak buat cmne..peraturan tetap peraturan..almaklumlah ayah ku seorg perajurit...

ok this thing i mmg tak lupa..bila time puasa dulu saya asyik buka peti ais n masukkan kepala dalam peti tu..nasi peti ais mak dulu kecik je..kalau besar mcm org buat biznes jual ais batu tu..kompem aku masuk satu badan..wink***
..sejuk..

dan paling kelakar..korg jgn gelak k.ni agak lucah dan adegan yang agak terlampau dan berahi..hehehe
aku pernah tertido telanjang dlm bilik air time mandi tghari..panas sgt wo.tp bukan aku keseorangan, aku bersama adik aku juga..pijon..hahaha..lama gak mak aku cari kitorg..last2 jumpa dalam bilik air...

**kenangan tu yg mendewasakan aku skrg utk sentiasa cukup puasa..yela..time kecik boleh puasa..xkan dh besar nk ponteng puasa..

8 comments:

IHSAN KHAIRIR said...

mandi pun bole tertido... syoknya!

Pusher Aries said...

Xleh cakap gak,puase nie susah bagi yang xblaja dari kecik...huhu

~~waniyummy~~ said...

nasib baik mase kecik..jgn da besar nak buat aksi2 berahi tu lagi...siap berdua nagn pijon..tu paling bahaye...hehehe

darkbatman said...

kenangan ak time bln pose..
dpt mkn bsm ayah tsyg n fam..
xde yg bahagia melainkan dpt bsm fam.

Amy Syaquena said...

salam abg sukur...

kalau di kenang balik rasa lucu pun ada kan..itulah kenangan...

selamat berpuasa..

Mak Su said...

salam jumaat, kelakar gaks kenangan ramadhan tu :)

Miss Izah Mohamed said...

puasa yang yok... hik2

tengkorakemas said...

he best tu kecikk2 dah blaja puase