Sunday, March 13, 2011

Awek Khairul Fahmi Che Mat add aku di FB..:)


mesti korang kenal beliau kan?tak kenal??tipu la..
wanita yang sebelum ni tak minat bola pun sekarang tiba2 dah mula minat bola..
bukan minat bola sepak sebab christiano ronaldo ataupun lionel messi..
tapi sebab kebangkitan pasukan Malaysia dalam aREna bola sepak..
penangan Malaysia Juara Piala Suzuki AFF 2010..

salah satu sebab adalah kecekapan penjaga gawang Malaysia..
Khairul Fahmi Che Mat aka Apek..
aku salah seorang peminat beliau..
ketangkasan beliau menghampiri ketangkasan adwin van de sar skrg..hehe..

semua dah tahu..Apek ni dah ada GF..jangan sedih2 yer wanita2 di luar sana..
orang yang dah ada GF jangan kaco lebih2..
nanti GF dia jeles..
aku pun korang jangan kaco lebih2..dah ada GF juga..hehehe
yeke??? =)

GF beliau pun seorang blogger..ala2 blogger susah mati juga la..
otai giler..blog beliau pernah di review oleh farah Fauzana di Hotfm gak suatu ketika dulu..
meletup2 kawan...jeles i tawww..
bertuah empunya badan..


tapi betul ke runcing sangat jari jemari tu?hehe..
tengok la followe beliau...mencecah ribuan biji lemon..
ramai gilerrrrrrr....


memandangkan aku ke Kelantan haritu..dan ada program bersama Pelajar2 UITM..
aku amik kesempatan nak jumpa Elia ni (nama dia Elia)
at least dapat amik gambar dan borak 2-3 patah perkataan pun xper..
dia salah seorang student kat sana...
yerla..utk tatapan kawan2 fb dan juga peminat blogger..
leh gak dapat traffic skit2..



tapi maybe takde jodoh kut..dia pun busy..
dan aku hanya dapat contact dia melalui fb..
so tak dapat la jumpa..
sedih kan..bila la agaknye dapat jumpa dia lg..
dia pun menunjukkan rasa kecewa sebab tak dapat jumpa aku..:)
tq Elia..



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tapi tiba2 tadi Elia @ jejariruncing add aku di FB..
menggunakan personal FB dia..
terharu jap..yerla..
selama ni aku just tahu fanpage elia nye blog je di FB..
korang gi la tengok blog n fanpage dia..


huhu..bangga jap..
sapala aku ni kan..
tapi apa2 pun Elia moga kamu cepat2 abis belajar..
dan boleh kawin cepat2 dengan
Hero Malaysia @ Apek ni..

keep in touch ya!


9 comments:

Elia Si Jejariruncing said...

waahh..terharunye..
nk tau nape i add u kt fb?
sbb ms raya haji aritu i watch tv3 program yg ada u tu..

mmg rs inspired sgt ngn program tu..keep it up k.. salam perkenalan=)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sukur makin femes...LM support sukur dr belakang tau

THE LEKAT LEKIT STORY said...

taknak komen pasal dorang just nak bagitau dah tengok Vblog kamu... Not Bad & ada pengisian. Motivasi yang bagus.. Kamu Hebat! tahniah yer

ANTARA KEPERCAYAAN & ADAT. URI DI TANAM BERSAMA PAKU

zool said...

Orang glamer mesti takde masalah org lain nak add bro.. lain le den ni ..

IEZA said...

Wow bestnya boleh la glamour kejap..ya..atau you tu dah gglamour..he..he..semua orang kenal..

♥sophie♥ said...

cool =)

darxniq said...

huyoooooooooooooooooooooooooo....

Izamir Ridzwan said...

semakin femes sukur ni.. he3

Cik Ladies said...

yeah! CL tumpang hepi tuk sukur =)