Tuesday, March 8, 2011

Ben Ashaari buat aku menitikkan air mata terharu..:)

apa ni ben ashaari???

apa yang telah ben lakukan ni??

apa salah aku??

kenapa aku di perlakukan sebegini rupa??

ni yang tak puas hati ni??

tengah asah tangan ni...

nak tumbuk ben je rasa..

tapi fikir-fikir balik tangan ben je dah besar badan aku...

sekali dia henyak aku, mau jadi lempeng..

tak leh jadi ni...

heheehe..

cmne nak balas apa yang ben buat ni??

satu hari buat sampai 3 entri untk aku..

siap suruh geng2 blogger buat entri khas untuk aku...


http://www.benashaari.com/2011/03/vlog-khas-buat-aku-ben-ashaari-hero.html

http://www.benashaari.com/2011/03/blogger-orang-punya-dia-kutip-sendiri.html

http://www.benashaari.com/2011/03/penghormatan-buat-blogger-ini.html


ben..terima kasih sangat2..

terharu gilerr..

ni bukan pengsan 8kali dah ben

ni mau nangis air mata sekolam masjid..

huhu..

kalau la ben dekat sebelah aku, mesti dah peluk lengan ben yang besar tu..hehe


tapi ben..

saya ada satu permintaan..

kalau la kita dipertemukan kelak..

boleh tak ben...










angkat aku seperti gambar di atas??

hehehe....

boleh laa...sekali je..

korang semua setuju tak?

ben kan kuat?hehehe..

tak perla..gurau je...:)



###tengah berusaha terjah dan komen kat semua blog yang buat entri pasal aku.

tq ben,,

68 comments:

KyêrulL said...

HEHEHE.. setuju.. ^.^ mesra gitu..

c-tea said...

wah..sangat2 terharu...abg ben mesti tambah terharu...lagi permintaan tu..nampak sweet...bro ben....dokong lah sukur...

nadiemsharmz said...

folo abg sukur...terharu tgk kjyaan abg sukur walau terpaksa tempuh plbg dugaan...smoga ALLAH sntiasa melindungi dan merahmati abg sukur...=)

Sunah Mohammad said...

boleh! saya setuju! enchek ben kena buat nanti! hahaha~

Bella Bell said...

hehehe....kalo awk jmpe bro ben pasti dia akan dukung awk mcm 2...alolaa..comeynye...hehhee..

bro ben mmg baik..dan awk layak dapat semua ni sbb awk sorg yang tabah..patot dijadikan cnth buat kami semua..like ur blog very much!^__^

darxniq said...

wahhh...kompem bro ben tersipu2..

Miss Ran said...

Stuju sgt..bro ben kuat nye

Eza said...

Teruskan berblogging yuk!

Latest entry: Basuh kucing dalam washing machine!

cikcleopatra said...

kalo abg beng wat camtu..wahh so shuweet tawuk!

PeNaKu~~ said...

salam ...
kagum melihat semangat anda...
smg Allah melindungi kamu,,
HEBAT!!!

d_LA said...

wahhhh..kagum2..mmg terharu camni..keep on blogging oke =)

Cik Nurul Iqa said...

SETUJU!! oh yeah, bro ben gagah perkasa kena buat ni. mestii comell bila bro ben dukung. ececeececeh ! hehe.

Tahniah sukur, anda seorang blogger hebat. :)

PeNaKu~~ said...

SALAM,,
TERHARU N KAGUM DGN SMGT ANDA..
MG ALLAH MERAHMATI KAMU,,,
ANDA HEBAT!

PeNaKu~~ said...

SALAM,,
TERHARU N KAGUM DGN SMGT ANDA..
MG ALLAH MERAHMATI KAMU,,,
ANDA HEBAT!

putERi-kAtEk said...

SETUJU!!!!! pastu amik gambar letak kat blog!!! nak tngok!!!....hehehehee


kan sukur kan??

Achu said...

soo sweet^^

Cik Sue said...

cik sue setuju..alaaaa..boleh la en ben... :D

diari hidup said...

mst akn tercapai..x sabar nak tunggu saat tu. ti ltk gamba tau. sy nak sgt tgk...

SiS NaD said...

aSe TeRHaRu SaNGaT2 BaCeR eNTRy iNCHiK SuKuR Ni... PaPe pUn, TWuSKan BeR'BLoGGiNG' K... JoM MeRiaHKaN DuNia BLoG Di MaLaYSia... (^_____^)V

Lulu caldina said...

laa encik ben mesti boleh punya...kan encik ben..

LadyComot said...

Alahai ciut nyer... ure da powerful... be the among the best.. hope u always b success and in RAHMAT ALLAH...hehehe ambik2 bau sikit lalu sini... go go sukur

ezaty said...

mesti en ben akan buat mcm tu juga kat anda :)

Nasuha Salleh said...

Alhmdulillah..
follow u ;)
nak memeriahkan lg blog kamu !

ardinihumaira said...

setuju setuju encik ben bergambar cemtu hehe :D

Fizalinolie said...

Thanks sukur singgah ke blog saya. Saya bangga ngan awak... Dan satu hal lagi yg sukur mesti ingat... Walaupun di dunia cyber... kami tetap ada untuk menyokong sukur. Allah tidak zalim dgn hambaNya... Keep in touch :)

Citarasa Rinduan said...

selamat pagi syukur..
insyallah..pasti ben penuhi permintaan awak..
tapi..kalau nak bersua dalam beberapa hari..jom...ke sedenak..

ben buat gathering blogger johor...(of couses awak orang muor..heheh)

http://ruhayurazali.blogspot.com/2011/03/vlog-blogger-johor.html

KatekateKite said...

hahahaa...rasenye mesti A.Ben kate, No Problemo lah sukur! =D
hehee.....

cik pulau said...

setuju sngat2!!!
cik pulau jamin potong kuku yang abg ben akan buat macam tu..
percayalah. lalalala~ ^^,

Azwani said...

mesti mr.ben angkat punya...

Ujang9897 said...

tiada yang mustahil =)

bro ben mesti setuju..=)

http://azfar9897.blogspot.com/2011/03/aku-tetap-aku.html

YanaMIB said...

salam kenal..terjah dari blog ujang9897 =)

abg ben mesti bley nyer angkt kamu mcm tu..hihi~ nnt publish gbr..weehuu~ ^_^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahhh ....moga semuanya akan tercapai

niDa said...

happy blogging

http://nunistalk.blogspot.com/2011/03/aku-tetap-aku.html

aq islam said...

mesti terangkat punyerr... hamek gamber, then show off la kitorg... hahha

.:w@N!3z@:. said...

setuju..setuju...

y u y u Z u l a i k h a said...

http://kupukupukecik.blogspot.com/2011/03/khas-buat-blogger-yang-akan-memberi.html


salamm sukur ^^

... said...

as salam..
wah! ketabahan mu mengharungi hidup sebgai seorang blogger memikat hati ku =)

teruskan usaha untuk menukilkan apa yang tersirat di sanubari =)

saya baru tahu pasal blog ni dan empunya diri.salam ukhwah dari saya,


FADZLI @ ...

=)

iklan:

broadband rosak?dan bakal nak rosak? tak tahu nak baiki macam mana? lihat tutorial saya

Jawatan terbuka untuk perdana menteri dan menteri-menteri.hahaha

er..jangan marah ya =i

kiera'sakura said...

msti abg ben buat nanti... xsbar nk tgk...

Pendekar Berkuda said...

Satu permintaan yang jujur.

Aku tabik~!!!


KEEP IT HIGH~!!

No matter what happen,

KAMU AKAN SENTIASA DIKAGUMI...

SALAM PERJUANGAN.. (^_^)

ahmadhaikal said...

wahh..bestnya dapat kena dukung macam tu..

shearasol said...

sangat setujuuuuuuuuuuuuuuu...

angkat ..jangan tak angkatt..

risa said...

sokongggg...en.ben, silalah tunaikan permintaan sikecik ni ye:) kalo tak ai takmo dah sokong en.ben..hehehe

shah-kayrul said...

salam perkenalan...singgah dari blog ujang9897....


so sweet kalau abg ben dukung macam tue....

storyfromme said...

bangga dengan ketabahan anda ;)

b a m b a m ' s said...

setuju sesangat! nak cik bambam angkat pon leh.. ehhh! ehhehe

Melati Desa said...

i juz follow ur blog. heheh. baru berjiank2 dengan dunia bloggers.

MofiDhouse said...

setuju setuju..... bro ben... mesti setuju punya.... hehhe neway. keep on bro.... u rock..!!

misz sheyla said...

waaa...x adil tol leh request2 lak...huhu nk jugak orang angkat kite gitu..=huwuwuwuwu...visit here :)

ieda said...

terharu dengan ketabahanmu ..
setiap manusia diberikan kelebihan oleh yg maha esa .. :)
insyaallah pergunakanlah ia sebaiknya ..

iqbalhakimi said...

setiap insan ada kelebihan dan kekurangan..no matter what happen...teruskan bersemangat!

efa said...

pasti abg ben mampu utk wat cmtu abg ben kan hebat serba boleh :) kagum tgk semangat anda :) semoga tabah hadapi segala ujian dan dugaan jgn risau ALLAH S.W.T sentiasa disisi anda :)

DaK CoMoT said...

terharuu....sobsobsob...salam sukur...^_^

♥sophie♥ said...

wah,,kalo abg ben angkat//jgn lupa upload gambarnye,,hahaha ;)

Yaya^Pink said...

waaaa sgt terharu ngan permintaan kamu...shomey je..

abg ben mesti dokong nyer..jgn gisau..ehehe
folow kamu incik sukur...=)

azian said...

salam kenal...
sy pasti ben boleh!!!!

Yaya^Pink said...

salam sukur..

ade n3 untuk sukur....=)

http://yayashahrizan.blogspot.com/2011/03/yaya-sgt2-terharu-dengan-ketabahan.html

Nurul Afifah said...

setuju.! setuju.!!

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

haii..u mungkin x kenal i tp i know u..penah dgr kut u buat talk dulu..if u remember..my husband SUBHA..do u know him?

aizamia3 said...

saya terjah blog ni dari blog abg ben, singgah ziarah...

psstt: teringin gak nak tengok abg ben dukung cenggitu... ahaks...

makdara TERdiva said...

mesti boleh punya..lengan ben kat besar.. :D

salam kenal dari MDT

(: gebangkembang :) said...

salam ^^

nanti kalau abg ben dah angkat . snap pict tu ltk kat blog ek! lea tengok dulu ;P

lalink7 said...

kalau bro ben xnak kasi...kite ugut dia..hahahaha..ugut apa ya? itu sy xtau..ahaks

Leya... said...

kalu ben tak moh dukung kamu, tell me. Nak sumpit lengan besaq dia tu. hahhahah

cikpuanhady said...

saya sokong 200% abg ben angkat bro camgini..mesti shuweettt sangat..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

athirah said...

jgn tukar header.. sbb knal blog ni sbb header.. dlu pnah msk tp since bz dh xdpt msk.. sorry yek..

btw sweet laa abg ben kan? =)

redzuan said...

kalau bro ben xnk dukung ang biar aku dukung ang. tp msti ang berat wlupun nmpak kecik je, mau bengkok
tulang belkang dukung ang. wahahaha
gurau je.

Download Ebook Percuma 100 Cara Promosi Tingkatkan Traffik Blog

raudhah said...

salam, hehe..berat awk bape? tapi kalu dah tgk kawan boleh dukung, mesti berat awk ringan je kan? hehe..

Ana admi said...

hahaha..aksi manjemu..:)