Wednesday, December 29, 2010

AKU HAMPIR MATI KETIKA MEYOKONG PASUKAN MALAYSIA..


tahniah...tahniah...tahniah!!!

tu je kata2 yang mampu aku luahkan untuk pemain-pemain Malaysia
yang telah telah memenangi Piala Suzuki AFF 2010..

aksi 90 minit tadi memang sangat mendebarkan..
yang membuatkan aku tak senang duduk
almaklumlah aku duduk atas jalan tar yang agak basah...
kat mana???


of course la Stadium Gelora DATARAN MERDEKA!!!
memang berbaloi tengok skrin besar..
ramai sangat orang kat situ..
memang bola sepak Malaysia dah ada peminat tersendiri sekarang..

time SAFEE SALI jaringkan gol tadi paling menakutkan dalam hidup aku..
saat kematian macam dah dekat...







kenapa???






aku hampir dipijak-pijak oleh orang ramai yang bersorak
meraikan jaringan cantik tu..
terlupa diorang yang ada insan kecil dan comeyl dibawah ni haa...
nasib ada orang yang perasan...
memang gilerrr!!!


dah la gol tu aku tak dapat tengok sebab semua orang berdiri..
hehe..xper..asalkan gol kan???


setelah 14tahun kecewa nak menang PIALA SUZUKI ni..
akhirnya Piala ini pulang ke Malaysia..

Safee Sali, Norsharul dan paling tak di lupakan
mesti bakal hero pujaan Malaya...

Khairul Fahmi

so cekap ok u..

i lap u lah...

ok da..

penat




10 comments:

c.i.k.a.m.i.e.a said...

selamat tdo..
orang xpsan.. awk comel.. hehehee ^_^

mia.lia said...

haha..semangat btol!bgus3..hehe

lily said...

haha...nsb bek u xkene pijak..pape pon fahmi best gile td!!!

zaira said...

i lap u??? lain mcm jekk bunyi kannn hahaa :)))

Adha said...

tahniah Malaysia !!!...tapi gol Safee tu mmg cantek..mmg x dinafikan hehe..;)

najah hijriah said...

tergelak sorg2 bace entry awak ni yg psl tgok bola kt dtrn merdeka tu... mesti best tgok kt sne kan.. sye yg tgok kt bilik tv kt klj sy ni pn mcm nk runtuh je blok ni sbb jerit2.. padahal 7 org je yg tgok tu..hahahaha.. mmg byk aksi yg mdebarkan.. khairul fahmi mmg hero msia kan..hahaha.. persembahan mantap..=) gomo msia..yeah~~

Bro Framestone said...

excited terlampau kan...

hope akan datang lagi banyak yg kita boleh menang huu

noorafzan said...

kesiannya shukur.
sib baik takde pape.

bangga Malaysia juara.

ibuintan said...

tahniah juga untuk team malaysia..


puas hati nontonnya

nasib baik tak kena pijak ye

Mar said...

tahniah utk team malaysia,...