Monday, December 13, 2010

adakah anda pembaca blog ku yang setia??


harini dah hampir genap seminggu aku keluar dari TV..
rancangan Malaysia Hari Ini (MHI) 7 Disember 2010..
tak sangka penerbit rancangan MHI sudi meletakkan url blog aku
dan paling tak sangka no telefon personal aku...

sepanjang hari aku menerima banyak panggilan dan sms dari pelbagai pihak..
ada mengucapkan tahniah, ada yang mendoakan kejayaan ku..
ada yang nak jadi kawan, dan paling best ada yang nak jadi girl friend..
best ke???

hahaha...susah juga menjadi orang yang dikenali..
baru ku sedar cmne artis seperti Mawi melayan peminat..
baru ku sedar cmne Lisa Surihani meng'approve' setiap
friend request di facebook..
memang penat..tapi enjoy...
sebab ada orang menghargai...

aku hanya insan biasa..
mahu satu kehidupan macam orang lain
ada juga yang sudi tawarkan aku pelbagai peluang..
aku xpasti samada memberi kesempatan atau...
mengambil kesempatan...
entahla..harap mereka2 berhati mulia...


sepanjang hari pengunjung di blog aku datang dari pelbagai negara..
diorang tengok MHI juga ke??
tak pun tengok rancangan Insan Terpilih??




pada hari tu, lebih kurang 3325 pembaca yang aku dapat..
rasa sangat terharu..terima kasih semua..
tapi dari hari ke hari..pembaca semakin menurun..

kenapa ekkk???tak best ke blog ni?
ke tak memberi apa2 impak kepada pembaca..
bagi la komen skit agar aku boleh menjadikan blog aku ni sebagai sumber rujukan
kepada semua..malahan menjadi pembaca setia di blog aku setiap hari..
ala2..setiap pagi org akan gosok gigi, macam tu juga orang membaca blog aku...
kalau tak baca akan rasa tak best dan tak lengkap kehidupan mereka haritu..
hehee...



21 comments:

najah hijriah said...

best la blog awak... dpt byk info yg sye xtau.. ape2 pn moga dmurahkan rezki slalu..hehehehe

najah hijriah said...

best la bace blog awak..byk jugak input yg sye dpt... ape2 pn moga dmurahkan rezki slalu.. amin..

c.i.k.a.m.i.e.a said...

hik2.. bukan xbest.. maybe terlpas pndang..

Yiedpozi said...

Woot... Ramai giler tu... Yied tak pernah dapat trafik sebanyak tu... Huhu

New Post: Forum Kutuk Islam

♥ QaseH ♥ said...

kiter bc setiap ada n3 bru eh,,,,

mia.lia's profile said...

o'ohhh,,msti la stia,,hehe

- abdul hadi abdul muti - said...

salam.saye cadangkan awak join komuniti bloglarian.ni link dia : bloglarian.blogspot.com. banyak membantu untuk mendapatkan lebih ramai pembaca menbaca blog kita!!selamat mencuba!!

Rosmariza Abdullah said...

Ala rugi nya x dapat tengok session tu sukur...Best2 dapat on air..hihi SUkur po the best!...

Ainul Mardiah said...

Assalamualaikum...sy memang pembaca blog awk yg setia...ceh..hehe...serius ni ^_^..jgn lupa ziarah blog sy juga ye..

Ainul Mardiah said...

Assalamualaikum...sy memang pembaca blog awk yg setia...ceh..hehe...serius ni ^_^..jgn lupa ziarah blog sy juga ye..

Ichigo Miro said...

fuyoooo...menjunam naik trepik..erk..cam xkena je ayat..hah ha

nuyin2u said...

blog, biasa2, cam blog saya..klu ada entry update, saya baca...tu la komen saya.

feeda said...

lor nape xgtau nk kuar tv??eee benci r...isk!

hans said...

wah
bestnya dapat masuk MHI
ku waktu tu tengah tidur
tak sempat tgok

Jom Tengok Entry Terdahulu

P/S : Download OST Lagu Tema Putera Katak - Ku Gembira

P/S : Download Filem : Estet

P/S : Kenapa Perlu Diadakan Benda Yang Tak Pernah Wujud?

ibuintan said...

as salam sukur.. ibu pembaca blog sukur sejak selepas insan terpilih

semoga terus sukses

Cahaya Kurniaan said...

Salam alaik..mne ade x best blog ni..don't ever give up..bittaufiq wannajah!alles gute und toi,toi,toi!

missy ezzattie said...

ye!!saya!!

Catherine- said...

i slalu jer baca belog u~ ;)

kak ina kl said...

oklah tu ..at least orang dah kenal kamu. fofolur gak dah kamu ni

Anonymous said...

apabila blog semakin kurg mendapat kunjungan jgnlah bersedih hati....dihati mereka2 itu telah ada tempat untuk saudara syukur sebagai insan cekal dan istimewa....

Sofia Karim said...

keep blogging yoo!!!