Wednesday, May 5, 2010

Pemergian seorang abg...:(

"jgn di ucap selamat tinggal, jgn kau ucap selamat tinggal..
jgn diucap selamat tinggal..kepada ku"

itulah bibit2 lagu yg aku saje letakkan sebagai mukadimah blog aku harini..xthu napee...rasa sayu je..sunyi pun ade..sedih apatah lagi..macam kehilangan pun ade juga..xthu nak luah cmne..tp nak cerita gak..korg boleh baca sampai abis k,...kalau boleh angguk itu kepala...emmm.tq!!

knp aku mengatakan demikian sebab abg sulung aku..saiful akan meninggalkan KL buat selama2...knp yer???sebab dia sudah mendapat tawaran kerja baru di Melaka..maka tinggallah aku sorg2 di kota metropolitan ini..cewahhhh...

.
hensom kan abg aku?

abg aku ni sgt baik dgn aku wo..dia lah tmpt aku bergantung kt KL ni kerana family aku semua kat Melaka..so kalau aku ade apa2 masalah mmg aku cr dia dulu..hehe
igt masa aku belajar kt UKM dulu..dia lah jd mangsa tukang amik n hantar baju aku setiap hujung minggu utk basuh baju..siap gosok ok..aku mana leh pakai baju lenyuk2 ni..heheheh..kalau aku boring duk umah sewa, aku pergi je lepak umah dia xkisah pagi petang siang atau tgh malam..main terjah je..kata ABG..

n saat paling best dgn abg aku ni..masa aku praktikal kt MESINIAGA subang jaya dulu..setiap hari aku akan naik moto dgn abg aku ni pergi kerja sama2..so shhhweeettt kan..kitorg rempit sama2 walaupun tmpt keje aku n abg aku sgt la berjuahan jarakknye..hahaha..sori bro!

paling best ttg abg aku ni is anak2 dia yg comel lg cute mute..mcm uncle dia juga..xlain xbukan AKU la..heheheh...nak buat cmne kan kt mana tumpahnya kuah kalau x kat baju..selalu aku bermain dgn diorg walaupun sebenrnye diorg selalu buli aku..(yela,sama tgi..igt sebaya..)hahaha..

berdiri sama tggi..:p

knp abg aku kena pindah?sbb dia dpt tawaran yg lg bagus..dpt kerja di hotel bertaraf 5bintang di Melaka..kan aku dh cakap..aku bangga sgt jd anak Melaka walaupun aku xlahir di Melaka.hehe.. abg aku dapat keje di


info pasal hotel ni.. nnti aku akan update..tp serius mmg gempak:-mmg layak la abg aku keje di sana dgn kelayakan dia n pengalaman dia..tahniah abg ku..welcome to Melaka..hehhahah





4 comments:

zul said...

ok la tuh dpt tawaran lagi bagus pe salahnyer

sarah shafie said...

ingtkn g mane la td...suspen tul..

dalila said...

ceh..tajuk..buat debar jantung mak jer...

Kniedaz said...

kalau nak dok resort tu leh la contact abg awak..hehe