Friday, May 28, 2010

koleksi kejayaan yang pernah dicapai

td buka2 pc tgk gambar lama2..rasa nak nangis pun ade..terasa diri ini begitu bertuah sekali..
kerana apa ek?yerla..maybe aku dikurniakan tubuh badan yg kurang smpurna..tapi alhamdulillah tuhan kurniakan aku akal fikiran yg sempurna..

sepanjang kehidupan aku, jarang aku tidak mendapat hadiah..dari sekolah lagi dari darjah 1 sampai darjah 6..aku wajib dpt no 1,2 atau 3..kalau x,ayah aku xkan dtg sekolah utk sign report kad..ganas kan ayah aku..almaklumla..kapten askar..didik anak2 pun ala2 tentera..

form 1 sampai form 5 lak wajib dpt street A..kalau x, jgn blk2 umah..almaklumla aku duduk asrama dulu...
tapi sebb disiplin juga la aku jadi manusia yg berguna skrg..sini aku nak share skit koleksi kejayaan aku selama ni..

masa darjah 1..comel kan..pegang no 1

sekolah agama rendah..pelajar terbaik!

penyanyi terbaik..yg pakai baju hitam tu..fatimah hamid..dj radio 3 Melaka..

satu je gmbr org xyah tunduk bila bg hadiah kt aku..wakaka

olahragawan OKU terbaik!

apa2 pun tanpa org di sekeliling yg memberi dorongan..aku xkan sampai ke hari ni..
tq semua...
orang cakap


"berat mata memandang..berat lagi bahu memikulnyea.."

15 comments:

sang pengilham said...

salam.. wah..abg sukur.. stylo.. haha

safiyyahosman said...

saya tabik sama awak bro:)
allah tue maha kuasa..
dia xjadikan sesuatu dgn sia sia:)

my name is mimie said...

so sweet..
nice entry..(^_^*)


jom usha2 blog mimie
http://mimie-sic.blogspot.com, kenapa wanita menangis??

nARd eLainY said...

comel sangattt...! =)

SuriYati said...

wah..akak tumpang bangga...semoga sukur terus berjaya didunia & akhirat...amin

Kniedaz said...

very proud of you! Semoga berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi.. ^_^

zakie_MU said...

heheh cute gak ko sukur kck2 ek..
sllu org y trime adiah tnduk hrmt..
tp ko bertuah sbb y kasi idiah tnduk kt ko hehehe

faizsaaid said...

dan aku jgk orang yang bertuah sebab dapat berkenalan dengan ko

wannurul said...

cute nye mase sukur kecik2...all the best bro...

Hafizul said...

nice!!!

KeMBaLI™ said...

hebat2x..

Syahid said...

most inspiring story. springgg.

faHmi iBrahim said...

tahniah En. Mohd. Sukur Ibrahim.....
anda telah menjadi inspirasi kpd sy untuk lebih b'jaya dlm hidup :-)

~Miss_eiyDa ~ said...

am so proud of u en sukur ingin jd sekuat anda heee

Niena Pengembara Ilahi said...

sy bangga dgn anda :D