Tuesday, May 4, 2010

aku cucuk angin blog ben ashaari di ALEXA...




wah...xla tertinggal jauh mana dgn blogger terhebat ben ashaari..hehe..aku no 32,051 dan ben no 807..xjauhkan???hahahaha...(AYAT2 positif)




tp at least ade juga motivasi aku nak berblogging lg..insya allah kalau entri dh mantap n folower dh ramai..dapat no ratus2 pun dh ok..skrg 32000 woo..byk tu..T__T

dari hari ke hari aku cuba mantapkan blog ni utk dikunjungi oleh ramai org..tp xde juga..knp ek?
tlg la bg komen yg positif utk aku..supaya aku boleh perbaiki setiap apa yg aku lakukan..

disamping tulis utk hobi..nak juga rasa cek dari nuffnang..(ayat2 jujur)..
korg je yang boleh bantu aku..xperlu afundi pun..just korg tlg click nuffnang aku..

sapa yg dh buat..cayala korg..i loveeee u!!


4 comments:

bh said...

all the best bro..kalau boleh janga kejar sangat ranking ni..nanti boleh jadi malas=)

ardinihumaira said...

bagi dni, follower dengan visitors, visitors lebih penting... jadi, apakata guna kaedah blog walking..nanti ramai visitors baru yang akan datang... ;)


lagi satu.. ben ashaari terkenal dengan jelajahannya.. redmummy dengan diva merah.. hanis zalikha dengan kecantikan & glamournya... cik epal dengan kepoweran entry2nya.. bagaimana pula dengan blog kita? cuba terbitkan satu identiti yang mampu membuatkan pengunjung tertarik dengan blog kita...


hehe.. sebenarnya dni juga sedang mencari satu identiti khas.. InsyaAllah.. sama2lah kita usahakannya.. Goodluck tau..


^_^

joegrimjow said...

thx u sbb mahu join
;)


ranking blog ni bleh buat motivasi
tu yg best tu

klu nk tgok senarai ranking alexa bawah sjuta
ada kat tab menu ruangan top blogger

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

boleh kejar tuh bro... :-)