Sunday, June 5, 2011

Taman Tema Baru Di Rumah ku...

gambar masa raya tahun lepas

kalau di ikutkan dari gambar di atas ni..tepi pagar besar rumah aku ni hanya ada sebuah meja besar utk kami sekeluarga lepak2 time petang sambil menikmati suasana di luar rumah.. yela..mak ni suka buat makan2..so tempat ni memang sesuai utk kami sekeluarga la..

last2 aku balik je minggu ni ayah aku dah nak pow aku beberapa ribu ringgit malaysia..
haaa??nak buat apa abah....

abah cakap dia telah menyiapkan sebuah taman tema terbaru di laman rumah kami..
paling sadis dia cakap abah buat taman ni bukan utk abah..utk korang guna.. abah tak tahu esok lusa dah pergi..

kolam yang sudah siap..ada beberapa ikan..tp xberapa besar lg ikan tu..dah besar nanti boleh bakar..hehe

buat bangsal utk kami lepak2 setiap petang...




bangsal dah siap..dilengkapi lampu dan elektrik..
ada wifi ok bangsal aku ni..hehe

hasil yang ok la juga...cantik..lepas ni selalu la aku blk kg..

abah nak minta duit share adik beradik ni..aduhhh..pening kepala..baru nak simpan duit utk kawin..hehe

3 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cantiknyer...ajak la LM dtg umah sukur .wahhh leh bkr ikan lagi tu.kita update blog sama2 kat situ.best!sure anak2 LM suka sbb ada kolam yg cantik.

duit kawen?jgn risau...dlm sekelip mata je Allah suburkan rezeki buat sukur sbb telah berbakti buat keluarga ye.

maisarah sarah said...

cun la landskap tu..nk gak.hehhe

tice su said...

Cantek! suka tengok!

Salam kenal yer :)


ticesu.com