Monday, June 6, 2011

Happy Birthday To Me | 6 Jun 1984 - 6 Jun 2011

Terharu sangat semalam..family aku buat satu majlis kecil2lan celebrate birthday aku.. siap ada kek birthday yang sedap giler..tak main dah kek secret recipe..dah muak.. kat Melaka ni banyak kedai kek best2..dan saiz dia tak la terlalu besar utk dimakan oleh keluarga kami yang kecil ni..


kek hadiah kakngah..

adik aku pijon antara orang kuat belakang tabir yang membuat acara bakar membakar..ala2 bbq la..buat ikan bakar, sotong bakar, ayam bakar..hehe



hasil nye..satay tu bukan pijon yg bakar.satay tu beli..hehe

acara nyanyian dan potong kek..terharu..



bersama mak, abah dan family tercinta..


aku nak ucapkan ribuan, malahan juataan terima kasih kepada semua yang sudi wish kat aku start dari pukul 12 tghmalam tadi..terharu sangat...

tak sangka diri ini dihargai...

tolong doakan aku diberikan umur yang panjang, rezeki yang melimpah ruah, di permudahkan setiap urusan dan perjalanan hidupku dan dipercepatkan jodohku...AMIN..

korang xnak bagi aku hadiah ke?hehee..


14 comments:

Salim Harmanain said...

hepi besday bro...semoga panjang umur murah rezeki dan dilindungi Allah selalu.. ^_^

A. sYaFiQ said...

hepy birthday yerp! moga panjang umur n murah rezeki selalu..

maisarah sarah said...

selamat ulang tahun sukur.semoga sentiasa dirahmati ALLAH selalu, diberi kekuatan dan smile always...

erk...adiah bg dlm mmpi je lah (^_^)

mas saari said...

happy birthday sukur..
moga sentiasa sihat dan murah rezeki!

Cik Asma BLuppy said...

hapy besday^^
may ALLAH bless u.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hepi besday sukur.bestnyer majlis mlm td tu...hadiah?nak kek carot kan?hik3

PinkUmmi said...

happy birthday Sukur..
Semoga panjang umo & dimurahkan rezeki..
Kek tuh nampak mcm sedap jer..
Nk sket leh??

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

http://www.lydiamiza.com/2011/06/selamat-hari-lahir-sukur-ibrahim.html

emieysandra said...

sate!! cedapnyer...Selamat Hari Lahir^^

Ros Anisza said...

happy birthday bro sukur....

Hanis Azla said...

Sambutan yg best tu.. Happy birthday yer..

amniey91 said...

hepy besday to you..hihi..

cik Am follow blog ni..:)
jom terjah blog cik Am..
http://amniey91.blogspot.com/2011/06/jom-share-tentang-hobi.html

Sue Baharuddin said...

heppy besday shukur
semoga sentiasa muda, sihat dan murah rezeki :)

rotu.usm said...

Salam kepada semua...nak mintak izin admin nak tumpang promosi perniagaan boleh tak... boleh la klik sini...terima kasih...peace