Monday, June 27, 2011

Kecantikan Hak Milik Lelaki juga

kadang2 kita tak tahu sapa yang akan di utuskan Allah utk bagi rezeki kat kita..betul tak? rezeki Tuhan tu ada je kat mana2..tinggal kena usaha skit untuk mencari nye..



so beberapa hari lepas aku dapat satu job supply n install carpet di sebuah SPA..
memang kerja yang agak urgent gak la client ni..
tapi rezeki jangan di tolak kan? janji barang jadi duit..kita layan..

so ni la hasilnye carpet yang aku pasang haritu.. korang xyah fokus sangat kt carpet tu, fokus kat dinding dia..cantik kan?tu wallpaper kain batik..hehehe.. memang tak de kt pasaran..nak tahu kat mana akak ni beli..aku pun tak tahu..memang mood SPA tu memang ada la..


SPA ni terletak di Desa Pandan..sapa2 nAk cuba Pakej yang ditawarkan..bagi aku memang berbaloi la..kena cuba sendiri baru tau...

korang boleh LIKE sendiri Facebook Heal & Beauty Centre dan tengok pakej2 yang ditawarkan...bagi yang arif dalam spa ni..leh la buat perbandingan..yer x?paling tak cuba sekali pasti nak lagi..heheeh

~~~~~~~~~~~~~

aku dapat tawaran best dari client untuk cuba spa facial diorg..hehehe..
dah lama rasanya tak buat facial ni..last tahun lepas kut..so nak la cuba..
sebab spa ni pun spa family..so memang layan la..

KECANTIKAN HAK MILIK LELAKI JUGA KAN?? :)



aku layan tidur...

sedut apa entah..xsedar..hehe

meringankan otak ku ini..hehe

mask man...hehe..

kalau korang nak cuba, leh datang walkin terus ke spa ni..puan empunya spa sangat ramah dan baik..kalau nak dapat diskaun banyak kena sebut nama aku yang perkenalkan..mesti dapat less kaw2..hehehehe..tipu je..

Aku bertambah hensom skrg..jangan mengurat ek!hehe..



3 comments:

Sue Baharuddin said...

sedut ke masukkan susuk tu sukur? heheheh gurau2 je..
mcm besh je.. x blh jdi ni dh lma x gi spa

Oh Oeya said...

Mokcik kalau facial mesti tido heheh.. buruk eikk kui3.. gi massage pun gitu.. kalau dok sebok pot pet pot pet nak jual atau rekmen barang mokcik tak pegi lagi kui3.. rehat berbayar tuuu..

Kasih D Hati said...

lain kali tanya kakak tue mana dpt wallpaper cntk tue... hehehhe