Wednesday, June 15, 2011

Buffered Earning Beribu-ribu

click untuk tumbesaran

alhamdulillah adala rezeki juga beberapa hari ni..

dah lama sangat rasanya aku xdapat BE..tak tahu kenapa? betul ke ganjaran pengiklanan yang di buat oleh nuffnang ni sudah tidak boleh di terima pakai lagi?

ramai blogger2 hebat pun dah bertukar kepada Innity..kenapa ek?
kalau nak guna Innity juga cmne yer...

lum lagi cashout kan duit2 yang dapat di nuffnang ni..
yerla..berapa je sangat..

hope lepas ni rezeki lebih murah dengan blog..

7 comments:

Miss Ran said...

rezekila tu..alhamdulillah..tk penh dpt lg

Hidayat MY said...

haha..innity x mcm nuffnang yg kena click ads baru dpt hasil, innity kira page viewer kot xsilap.. tu blogger2 hebat yg ramai peminat tuka g innity..untung besar

THE LEKAT LEKIT STORY said...

masih sabar dgn nuffnang ni walau dah bapa bulan tak dpt BE even traffic still maintain. apapun tahniah..

Budak Botak said...

Alhamdulillah rezeki. Bila dapat BE ni trafik kena tinggi. Memang banyak hasilnya bila dapat BE dan trafik tinggi.

kakyon said...

tahniah!!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hihi, chaiyok :)

haidzir84 said...

kalo sesiapa yang guna nuffnang dan x penah dapat BE tu meh tgk kat link ni..lumayan.. http://mamapapa84.blogspot.com/2011/06/4433-pada-hari-ke-4-bersama-ymads.html