Sunday, June 5, 2011

Ini sebagai Penulisan Peringatan...

SORANG LAGI BLOGGER YANG SUDI JOIN CONTEST: SUKUR'S BITHDAY

KORANG BILA LAGI?

ADA MASA KURANG DARI 24JAM LG...

---------------------------------------------------

6 jun 1984,
lahir seorang anak..
suci seperti kain putih,
kehadirannya disambut penuh kesyukuran...

namun....

ada air mata yang tumpah,
ada tubuh yang pernah menggigil,
ada wajah yang pucat lesi,
ada suara yang terlanjur kata...

tapi..

dalam kekurangan itu,
tersimpan anugerah tuhan..
yang tidak terhingga..


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


esok masing2 jangan buat2 lupa ok..
jangan buat2 nak tido awal ke..
nak buat busy ke..
nak buat tak tahu ke...
esok 6 JUN..bukan Hari Agong..
bukan pun ulangtahun TV3 yang ke 27tahun..

dan paling penting bukan HaRI merdeka atau hari raya..hehe


esok leh dapat kejutan kek buah camni tak??




tak pun kek yang bertulis "i love u" lagi..
hehehe...



apa2 pun yang berlaku esok..aku ucapkan terima kasih..

ps: tahun terakhir menyambut hari lahir sebagai seorang bujang..tahun depan....:)

3 comments:

tice su said...

Selamat hari lahir!

Cik NurulZaty said...

bro nak kawin dah tahun depan???


heppy birthday bro!

:)

dhiera said...

selamat hari lahir..
ingat nak join tapi busy tak sempat nak buat entri.