Sunday, April 3, 2011

HANIS ZALIKHA DAN AKU...


sapa yang tak kenal HANIS ZALIKHA kan?
ratu blogger merangkap model..
individual yang mempunyai pencarian tertinggi di google tahun lepas..
mengalahkan Dato' Siti Nurhaliza..
ini blog dia...



aku berkesempatan bertemu dia dalam satu event...


tak sangka dia ada sekali..

ni gambar2 dia sepanjang aktiviti tu...





Hanis yang belakang tengah...



apa2 pun selamat berjaya untuk Hanis Zalikha dan pelajar2 Uitm segamat..
kos perniagaan..

semoga kalian menjadi seorang bisnesman macam saya.hehe...

7 comments:

AliaJustea said...

wahhh .. Hanis Zalikha .. saya pun satu kampus dengan dia.. selalu jugak nampak dia..

azureEn said...

knape tade gamba bedua ngn dye. nnti mest ramai jeles :P

zool said...

wah gempak ayam tu bro. apsal tak ajak aku nyebok sekali.. semakin glamer ek.. nanti aku nak try cari peluang kalau kat melaka boleh panggil mu ceramah kat sini.. :)

Lia3003 said...

hanis zalikha belajar di uitm segamat ke, maaf, x pernah ambil tahu pasal dia..

Dinda Iva said...

wow.....boleh tahan..rezeki kamulah tu dapat jumpa hanis zalikha..hehehe

~~waniyummy~~ said...

best nye..da makin glemer ea skang!keep it up bro!

zida said...

nanti kirim salam kat kak Zalikha dari budak mesir ni yekkk. hehe