Sunday, April 3, 2011

FOLLOWER KE 900

BISMILLAHIRRAHMANNIRRAHIM..

dengan ini mengumumkan bahawasa nya..saya dah ada follower yang ke 900...

yeahhhhh...

baru ada 900 nak kecoh kan??
jejariruncing siap ada follower 12k relax je..
ben ashaari pun ada 12k follower pun sempoi je..
aku lak lebih2 kan...

ala..yang sedikit ni la kita nak hargai kan..
nanti dah ramai sangat terlepas pandang pulak...



jom2..kita kenal sapa la agaknya manusia bertuah yang men follow aku ni...

nama dia kat blog adalah si chubby gewdiqs
masalahnya gedik sangat ke??hahaha..
korang tanya la dia sendiri ek nanti...



ni header blog dia...blog dia sempoi n cute je..
ala2 gambar empunya blog dia la..
siap ada lagu untuk halwa telinga lagi..

apa2 pun aku nak ucapkan terima kasih kepada semua yang sudi follow blog aku..
komen2 anda tak kira positif atau negatif amat diperlukan untuk pembangunan blog aku ni..
serius xamik hati...hahaha


11 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

uwaaaaa T_T

transfer la sikit meh kat yuyu follower tu!

heheh..

tahniahh awak ^^

AliaJustea said...

tahniah abang sukur..
:))

~syue~ said...

wah, taniah ye...

ni saya yg nak tgu folower awak ke 999..hikhik..

sudi sudi la dtg blog sy ye..
blog bole kena santau ke hehe

mAsHiMaRo said...

congrats:)
keep a good job okey:)
dtng terus jd follower nombor 904..hee..kecoh jer nk bg tau follow:)

~...AmALinA....~ said...

tahniah...bak sikit...

Chegu Zubir said...

tahniah bro..keep blogging

jom baca nih
Perkara Yang Kadang-Kadang Kita Perasan/Tak Perasan
Renungkan Sedalam-Dalamnya- "Jodoh"

storyfromme said...

congrats :)

Oh Oeya said...

Salam Sukur. Sihat ye.. Tahniah Sukur.. kali ni 900.. pastu 9000.. pastu.. pastu.. haaa kannn.. mudah2an mokcik doakan ye, Amin.
Blog Ben boleh dijadikan rujukan k :)
pssstttt!! nak bisik ni Sukur ki3! Ben kan mucukkk tawww.. die bau deriannn!! ki33 :D

Sofia Karim said...

tahniah... bile mau wt gath bersama sukur? hehe

cEmpAkA BirU said...

Tahniahhhh...

wahhh, glemer gitu... =)

si chubby gewdiqs said...

wahahaha~ maceh yerk....