Sunday, January 23, 2011

SAYA PERLUKAN SEORANG LADY DRIVER...

saya rajin tak??hehe..

indahnya di pagi ahad ni kan?sekarang ni tak la pagi sangat..dah pukul 10.48..tapi aku masih di katil..awal dah bangun..cuma malas nak keluar berjalan keluar dari bilik, ,mandi, tengok tv dan sebagainye..nak golek2 kat atas tilam ni je..sampai pukul berapa tak tahu la..
indahnya hari ahad..hehe..

biasanya hari lain, waktu2 macam ni..saya dah pusing satu KL..jumpa orang itu dan ini..
setle appointment sana dan sini..siti situ sana sini..hahaha
terima kasih kepada mr driver.kerana sudi membawa ku ke sana dan ke mari
untuk aku bergerak...
tanpa Mr driver..sapala diri ini kan???

Mr driver ni pun tak di bayar gaji..just tolong se ikhlas mungkin..
pahala banyakkan kan??hehehe..
memang rugi di dunia..tapi kaya di akhirat..saya doakan mr driver
masuk syurga dan dirahmati oleh Allah.
itulah kenikmatan sebenar...





PENGUMUMAN!!!!


KORANG AMBIL TAHU TAK PASAL BAJET 2011


apala korang ni??kena la ambil tahu..mana tahu ada
peluang-peluang yang boleh kita ambil dari situ..
aku sangat mengambil tahu ok..
nak2 bab yang memberikan keuntungan kepada aku..

nak tahu tak??
dalam bajet 2011 haritu, Dato' seri Najib, PM kita tu
ada buat pengumuman..


Pengecualian duti eksais dinaikkan daripada 50% kepada 100% ke atas sebuah
kenderaan nasional yang dibeli oleh OKU



faham tak maksudnya..??
maksudnya harini..org OKU boleh beli kereta dengan lebih murah..
sebab dia kurangkan duti eksais tu..dengan syarat kereta Malaysia..
dan kereta itu tidak boleh di jual dalam masa 5tahun


saya dah pergi survey..diorang cakap hampir RM10,000 gak pengurangan dia
..yareeebbaaaaaaaaaaaaa!!!

so..saya berkeinginan untuk membeli sebuah kereta sekarang..
duit tabung simpanan dah memang sedia cukup untuk di keluarkan??
nak2 bila nuffnang sudi bagi duit banyak-banyak pada blog aku ni..
kan kan kan.. nuffnang...hehehe

sapa nak bawa kereta tu??
satu soalan yang baIK..good boy!!

mula2 fikir2 memang nak bawa kereta tu sendiri...
boleh bawa laju2..boleh lumba dengan kereta lain..
boleh bawa awek jalan2 dengan privacy nye..hehehe
mana ada..percaya je korang ni..

tapi setelah di fikirkan..
saya ingin mengambil seorang DRIVER..


LADY DRIVER di utamakan...

hahaa.mesti la x.sebab driver ni bukan merangkap driver je..tapi segala hal yang berkaitan dengan kehidupan saya..

syarat wajib jadi driver of course la TAHU JALAN..
saya penat nak jadi GPS ok..
nak sampai ke destinasi dengan selamat dan paling best dengan tenang
tak nak sesat....!!trauma sesat...

gaji??ermmm..
as u request...cewaaaahhhhh...langsi tak?


kereta apa yer saya nak beli??
teruja tak?













tadaaaaaa.......











Porsche 911








mesti la bukan..kan saya bagitahu tadi wajib kereta Malaysia...

tadaaaa....





Proton Inspira


so jawatan kosong di buka sekarang...








korang percaya tak???hehehe

3 comments:

Sofia Karim said...

Ada kawan saya OKU juga.. tp dia modified keta inspira tu .. kirenya, dia boleh drive sendiri..

nadirah alhabshi said...

boleh saya memenuhi jawatan itukah? hahahaha

missy zetty said...

Saya!saya!saya!tp nk part time boleh?hehehe