Tuesday, January 11, 2011

Entri Popular Hari ini di Gengblogger.com



rumah siap pahat berbunyi

tak tahu nak cakap apa lagi..memang dah menjadi trend rakyat malaysia kut apabila berlangsung nye pertandingan apa2, ada segelintir orang yang tak bersetuju dengan keputusannye..

sapa yang jadi juri skrg? dia ke kamu??
hehe..

kesian ana raffali...

anyway i support u k..

i memang suka lagu

"tolong ingatkan aku"

tak kisah la sapa2 yang nak ingatkan aku..asalkan peringatan tu betul dan kena pada tempatnya..i akan terima..

bak kata kawan i dulu..jangan kisah sapa yang berkata, tapi kisahkan apa kata2 yang keluar dari mulut dia...positif beb!!

suka slang ana raffali...

i like...

tq sapa sudi baca entry pasal luahan hati ana raffali...
semoga dia sentiasa success dan tak lupa diri...

click sini untuk baca entry popular harini di gengblogger...


dia bukan ana raffali..dia adalah fauziah gambus..
pandai bermain gambus..

4 comments:

Catherine- said...

tapi tu laa....cam musykil juga dia leh menang.pe pon,semua sudah berlalu.....kita x dpt ape ponn kalo asyik nak komplen itu ini..kan sukur...kan kannn?? ;)

KONCO BLOGGY! said...

hye sukur. saya suka la sape yg amek gambar ni.. hahahah

rockinsudu said...

maybe rezeki dye. bukan boleh nk puaskan hati semua org kan.

beautyqueen said...

salam... hye sukur, sy ske tgk life awk... penuh ngn aktiviti n epy salu.
x cm sy, hny t'peruk kt umah je...