Thursday, January 13, 2011

Isu Kenny Rogers Roaster dan warna Merah


pada sapa2 yang dah lama tak bertemu dengan aku...
memang tidak mengetahui bahawa sukur dan makanan ibarat isi dengan kuku,
enau dengan tebing, kereta dengan enjin (peribahasa baru)..hehe..
xboleh dipisahkan...pantang ajak makan..konfirm ON!!!

gemuk?? kasar sangat perkataan tu..guna kelembutan dalam berbahasa.."berisi"..hehe
xsesuai langsung perkataan tu...saya bahagia..saya suka!!!

semalam dapat khabar berita kenny rogers roaster ada buat satu
Healthy Eating day...
beli satu percuma satu...
janji pakai baju merah..eh eh..
bukan baju je.segala macam merah la..janji ada merah..
gincu merah pun boleh...asalkan merah...

** kalau kat Thailand memang haram la event KRR ni..sebab diorang ingat Geng Baju Merah kembali mengganas dan membuat kaco..hahha

dalaman merah??ermm..tu kena pertimbangkan...ahakz!!


sedikit down menunggu..ramai gilerr...

mula-mula plan nak pergi 3kali makan kt KRR ni...yerla..beli satu percuma satu kan...
sarapan pagi dalam kul 11am,
makan tengahari dalam kul 2pm dan makan malam dalam kul 8pm..
tapi agak2 la derrr...nak aku jadi tong drum minyak petrol ke??hik3..

dan oleh kerana terlalu busy dengan tugas2 hakiki..
berkesempatan makan malam je kt KRR ni..
port baik mestilah Jusco Aeon Equine Park..
sampai2 tu mula2 agak down n nak patah balik..
ramai gilerr kut...siap beratur sampai luar...ikutkan hati nak main cara halus aku iaitu memotong barisan tanpa rasa bersalah seperti yang biasa aku buat ketika membeli tiket wayang..hehehe
tapi oleh kerana nak enjoy event makan2 KRR ni..aku turuti perbarisan ni..
sempoi..tambah sedikit kesabaran..

aku mana boleh duduk diam..kena la posing2 maut dihadapan KRR ni..
hilangkan boring plus MENCAPUB ...

budak belakang tu pelik tengok aku...dik..kita sebaya..sempoi!

memang krew KRR bekerja keras dan paling penting pantas dan bersistematik..
i like ok!!!
diorang muka ceria je walaupun penat melayan pelanggan..

sampai turn aku masuk..apa lagi..serang...
actually kami pergi bertiga.
so beli satu percuma satu..tak mungkin 2 hidangan akan dikongsi 3 orang..
tak cukup derrr...
beli la 2 set..so dapat free 2 lagi..
hidangan 4 orang 3...ada satu lebih utk di santap bersama..berbaloi!!hehe



bila makanan sampai..kami makan dengan sopan santunnye..hehe..
dari satu pinggan ke satu pinggan di habiskan begitu sahaja..
paling powerfull dalam masa berapa minit je makanan tu dah licin..
pelik??pinggan ni bocor ke?hehe..


anyway sangat berpuas hati la..walaupun mahal juga sebenarnya makanan kat sini..utk sekali sekala..melepaskan rindu di dada no hal kut...hehehe


lepas ni kalau ada mana2 kedai makan buat makan2 mcmni..sila jgn segan silu bgthu saya..saya sangat nak pergi..

tak dilupakan kepada tukang belanja saya tadi..ahli perniagaan terunggul di Malaysia..
memiliki empayar syarikat terkemuka di Malaysia...
puji2 skit..sebab dah belanja kan..ahakz!!

7 comments:

mizz sue said...

WAHH...SERONOKNYE..BEST2..NNTI LEH AJAK..HEEE

bardboo said...

waa jeles tgok!! x pegi pon smlm..huhu..

Jom Lawat Blog Bardboo

Bella said...

wahh bestnye! promotion ni sampai bile ek??

Cik HaRiZa said...

waa...syoknye kenny rogers...
sy nak jugak!!
hihi

KONCO BLOGGY! said...

setiap tahun 1 sekali je.. tahn depan ada ag.. hehe..

missy_ezzattie said...

confirm kenyang gile kan?hehehe..beratur panjang yang berbaloi baloi!!(^_*)

Sue*suriyati said...

tu dia...licin makan...sedapnye...huhu