Tuesday, November 9, 2010

soalan bocor exam PTD...biar betul???

minggu yang menyesakkan fizikal dan mental..
biasa la bila exam mood..memang tak boleh blah la nampaknye mood aku...

teringat masa study kt UKM dulu..bila tiba time exam..memang sifat n hidup aku tiba2 berubah...takut giler kut..memang tak suka masuk exam..entah kenapa..tula nampaknye kalau ada impian nak sambung master please amik yang xde exam oriented..sebab xsuka..jangan tanya kenapa..??hahahaa...

sebab kerisauan yang melanda kalah orang nak bersunat, kalah orang nak bernikah atau pun kalah orang nak masuk bilik tidur untuk malam pertama?hahahah..parah kan??

oleh kerana terlalu risau..aku terpaksa membawa buku MALAYSIA KITA sponser by zila..tq zila..saya akan jaga buku awak sebaik mungkin n nnti saya akan belanja awk tanda terima kasih..bukan bodek ok!!!

aku memang bawa buku ni kehulu kehilir..tengok..kat old town white coffee ketika lunch pun aku boleh study..hebat x?jangan puji saya lebih2.hehe


tapi buku ni teramat la tebal dan cara penceritaan dia terlalu menarik..(positif think)..membuatkan saya berasa sangat suka bila membacanye..(positif lagi sekali)..
nak makan pun sy baca buku..
nak tido pun saya baca buku..
nak mandi je saya tinggalkan kt luar toilet..hehe

oleh kerana buku ni terlalu menarik..inilah hasilnye
dalam beberapa minit setiap kali buka buku ni..


~

~

~

~

~

~

~

~

~





buku ni kalah ubat tido makan 10 biji beb..memang membuatkan tidur ku lena abis walaupun dimana jua ku membaca buku ni..

kawan2..sapa ada soalan bocor exam ptd..silalah bagitahu saya..tips yang membina pasal ptd pun boleh..dari jauh didalam lubuk hati saya..saya inginkan jawatan ini..tlg yer..

5 comments:

schmellow said...

oi study study. goodluck bro. sape lagi yg amek exam nih?

Adlina Husaini said...

salam bro,tingat masa keja kat bank islam dulu..sambil tunggu kot2 ada customer nk wat loan, kita baca la buku pink tu..

pastu ada sorang customer datang tegur, eh dah keja pun study lagi?nak ambik stpm eh?? hihihi kita iyakan je lah..

Ina ingat lagi, ina ambil exam PTD lepas grad dulu (2006)
Exam dari pagi sampai petang, last paper essei BI dan BM
Rasa macam susahnya..rasa penat sangat otak hari tu berfikir
Tapi alhamdulillah pas dan boleh teruskan ke stage seterusnya..

tentu awak pun boleh juga berjaya,baca buku tu supaya mudah nak jawab soalan essei..

nanti buka blog ina tgk tips jawab soalan essei k

noreliana said...

haha.gud luck encik sukur. aku yakin ko boleh khatam buku yg "best tu".

Wealth Advisor said...

dah dapat PTD ke? dh lama x post

Wealth Advisor said...

dah dapat masuk PTD ke? x lama x update