Monday, November 15, 2010

pertolongan korang amat-amat diperlukan..terima kasih 1 Malaysia

sekarang dah pukul 1 pagi, aku di melaka. pagi nanti pukul 5.30 pagi paling lambat aku dah kena bertolak balik ke kl. menunaikan beberapa tanggung jawab sebelum bercuti
sempena hari raya aidil adha...

tanggung jawab apa yer???huhu~~~
1st of course la kerja-kerja terakhir ku sebelum cuti raya.maybe cuti sampai hujung minggu depan..lama tak?jangan ada menjelesi saya ok!..kata hari raya korban, so korban kan kerja anda untuk cuti...yehaaaa!! tips pekerja cemerlang.gegege
2nd nak temani kawan aku yang baik budi untuk interview keje esok..dah 2bulan dia konvo tapi masih menjumpai kerja yang sesuai dengan dia..ala2..relax2 sudah kan??saya dah 4tahun tak pernah kerja pun..aikkk??tul ke?hehe..

~

~

~

semua yang dia atas tak berapa penting..yang penting adalah di bawah ini..

taraaa...

saya ingin mengharapkan pertolongan anda kawan2 tak kisah dimana jua anda berada...
tak kisah team blogger, kawan2 facebook, geng terjah dan sebagainye..
bak kata abg aziz desa dalam Rancangan Malaysia Hari Ini MHI suatu tika dulu

"yang jauh kita dekatkan, yang dekat kita mesrakan, yang mesra kita serasi-serasikan"

cewaahhhhh....!@#$%^&*(

nak berbunga2 sgt ni knp? sebab malu kut...hahaha..nyampah lak aku..
lempang nak???

okla straight to the point...sebenarnye tujuan entri ni di buat untuk minta tolong korang
sebab aku nak join satu contest di FB inteam


Inteam ada buat contest yang berbunyi lebih kurang cmni;

AYUH SERTAI PERTANDINGAN GAMBAR KENANGAN BERSAMA INTEAM!!!
HADIAH ISTIMEWA BERUPA CD EKSLUSIF MAHER ZAIN BERTANDATANGAN ORI DAN INTEAM BERTANDATANGAN ORI UNTUK PEMENANG PERTAMA:


so aku sangat la teruja untuk memasuki pertandingan ni.ala suka2 je..tapi serius2 nak minta tlg korang..hehehe..nak sangat CD maher zain tu.nak tolong x ni??....nak??ala....

sayang korang...hehe

apa tugasnye???

senang...just korang kena 'like' kan gambar saya bersama inteam..


gambar ini sangat comel ok..walaupun mata saya agak tertutup atas sebab alah kepada flash kamera (alasan) tapi warna baju sy yang menyamai warna baju kumpulan inteam menguatkan lagi ukhwah antara sy dan kumpulan inteam..percaya tak??kalau tak percaya, korang kena 'like' k..hhee.

cara dia senang saje..
1st STEP korang kena klik 'like' FB inteam----))) INTEAM
(kalau tak 'like' FB dia..tak boleh 'like' gambar aku)

2nd STEP korang just perlu klik 'like' pada gambar aku-----))) AKU BERSAMA INTEAM

3nd korang akan dapat pahala kerana membantu aku..

senang tak???

terima kasih sangat...

ENTRI aku pasal cmne aku boleh bergambar bersama Kumpulan Inteam..
klik sini---)) AKU AHLI BARU INTEAM

Terima Kasih..Syukur~!~~




1 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Insyaallah sy akan cuba bantu.. salam perkenalan dari lekatlekitgurl