Tuesday, November 30, 2010

nak aku belanja makan pizza hut tak??

"Sekali lagi aku bersyukur kehadirat Tuhan Yang Maha Besar, aku memiliki ‘harta’ yang begitu berharga. aku percaya, semakin banyak silaturahmi yang terbina, kita akan merasa semakin kaya. Bukan semata kaya harta, tetapi kaya jiwa yang membuat hati bahagia."

"Hargailah waktu waktu bersama dengan keluarga dan orang-orang yang kita cintai, sebelum kita ditinggal pergi selamanya dan hanya akan meninggalkan sesal yang tak kunjung reda. Karena kita hanya akan merasakan betapa berharganya keberadaan mereka ketika kita kehilangan..."

balik hujung minggu lepas, aku ada niat skit nak belanja family aku makan kat luar..
bukan senang kitorg nak kumpul adik beradik..almaklumla masing2 dah besar dan dah ada family sendiri..

so, petang tu aku ajak diorg makan PIZZA HUT!!! kitorg pergi 2 kereta yang penuh dan berat..hehe..mak la of course yang paling berat..sori mak!

abah n abg tuah xpergi..almaklumla abah bukan suka jalan2..
orang ajak makan PIZZA dia cakap makan GORENG PISANG..
kelakar kan ayah aku??jangan la 60 an sangat abah..anak2 mu sangat moden skrg ok..
hehehee...

kat sini ada rentetan gambar utk korang tengok..



mak tengah fikir nak makan byk mana.hehe

kakak ipar yang penat tengah ready nak makan...

tukang order yang amik kesempatan order kaw2..mentang2 aku belanja..hehe

pizza sampai...ni salah satu..ada 5 kuali woo..eh, apa ek penjodoh bilangan pizza??
hehee..ingat macam xabis..

santapan xpandang kiri kanan..aku lak tengah pening nak bayar cmne ni??hehe

ayam bbq terbaik pizza hut!!!nyum2...aku makan 1 slice je pizza..percaya x??
pasti la x kan??aku kan gemuk..hehe

suka tengok anak2 buah aku makan...kecik2 dah makan pizza..
beruntung korang..aku dulu makan nasi kawah sampai besar...

muka2 kekenyangan...ada nak order apa2 lagi??

tauke open table harini..sukur..yehaaa!!!


memang best la makan2 bersama family..doakan aku rezeki murah lagi untuk aku bawa family aku makan2 di tempat yang lebih mahal dan best...



3 comments:

Balqees Amanda said...

owh..saya pon suka belanja2 family ni..mereka hepy..kita pon hepy kan..=)

Oh Oeya said...

Salam. Moga Sukur sihat.. Mokcik tumpang happy tgk Sukur dgn family.. dap neyrrr pizza.. Sukur, bila nak blanja mokcik hehe :)

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

amin.. mudah2an rezeki bertambah-tambah ^^