Friday, April 30, 2010

jemput datang majlis kawin aku....



"selamat pengantin baru..semoga kekal abadi...bahagia ke anak cucu"
hello..ayat diatas kena menyanyi bkn membaca..lg sekali...

"selamat pengantin baru..semoga kekal abadi...bahagia ke anak cucu"

ceh...gambar diatas bukan aku yg berkawin..n kalau aku pun yg berkawin..mesti ramai gadis2 kt luar tu melinang air mata sbb terlepas peluang..hahah..perasan!!!!!

kalau aku kawin sure aku akan sediakan meja khas utk GENG BLOGGER punye..n aku hrp2 geng2 blogger dpt dtg seterusnye buat liputan kt blog korg pasal perkahwinan aku...setuju?heheh
(cehh...angan2 nak keras)haha..

ha..baru la betul..hehe..hujung mgu yg sgt busy..apabila aku dapat 2 jemputan kawin.
pertama jemputan kawan aku..yang mana ex-partner aku dulu..
nama dia JINGGO..pasangan dia RITA..
diorg ni aku kenal adalah 3tahun..mmg pasangan yg giler2..
paling aku xleh lupa time diorg gado..fulamak wei..kalah smack down kt tv3 tu..
last2 baik blk..tula org ckp, kalau ade jodoh xkemana kan..


|

|

pasangan kedua yg akan kawin mgu ni adalah kawan baik aku dr sekolah lg..iaitu ANUAR HATTA..pasangan dia sapa entah..xthu nama..hahaha..tp time sekolah dulu..dia mmg student paling pandai dlm kelas..selambur2 je result semua straight 'A'..
pandai2 dia pun..tulisan tangan dia bapak buruk..hahah...
tp apa2 pun...nuar ni mmg sempoi..sebijik mcm perangai ayah dia juga yg merupakan cikgu aku juga dulu..sempoi abis...




apa2 pun utk korg smua..selamat pengantin baru..semoga kekal ke anak n cucu n sampai akhir hayat...aku akan sampai ke majlis korg nnti..paling penting aku nak makan satu meja dgn pengantin boleh?hahahahaa...

emmm..akhir kata...aku bila lagi nak kawin wei???????aghhhhhhhh!!!

3 comments:

Jard The Great said...

hehehe.. jodoh pasti dtg..lgpon hang muda lagi wat..

salam kenal dariku =)

SyimaSyaz said...

btl kate jard....

salam...=)

Chaos 울리 said...

tggu greenlights dri parents i ye... XD