Wednesday, April 14, 2010

aku membuat gangguan SEKSUAL..!


cuba korg tgk gambar ni betul2..kat mana bahagian nye yang aku membuat gangguan SEKSUAL??
hahaha...dah la dgn budak kecik lak tu..baby sofea nama dia..anak kepada Zulazrin..
ni mimi punye keje la ni..dia cakap aku pegang bontot baby sofea..gilo ke apa..
siap nak post kn gambar ni kt Facebook lg..apa da..

tp disini aku nak menjelaskan yg aku bkn jenis mcm tu.
(dgn budak kecik la..dgn wanita dewasa xthu lg..)..hehehe..gelak jahat..


apa2 pun baby sofea sgt comel..n gambar kt atas tu comel sgt terutama nye aku.
sekian..hahaha

1 comments:

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam ziarah dik.....

wah.......entry nie alah2 bahaya......tapi tertipu akak akhirnya..wawawawa