Thursday, February 9, 2012

RESTORAN MAKANAN SEGERA DI SHAH ALAM TERBAKAR

Ok tajuk adalah sungguh skema sebab tak tahu nak letak tajuk apa.... antara masalah aku dalam berblogging. Tapi ok la kan tajuk tu...direct jer terus. Excited nak buat entry ni sebab hasil tangkapan tangan (aku maksudkan gambar yang aku amik) yang aku update kat dalam facebook di share oleh sahabat2 hehehe termasuk lah oleh blogger*itu pun nak excited layan kan ajo*

Kejadian ni berlaku kat Taman Sukan X-treme, Seksyen 13. Memang aku nampak depan mata kejadian kebakaran nih.....Masa tu dalam perjalanan nak jumpa klien untuk pemasangan karpet. Tangan aku yang pantas lagi comel ni teruslah amik gambar...... Masa tu memang nampak asap kepul-kepul.. Aku amik dari dalam kereta je sebab memang just lalu je depan kawasan tu.... Jadi detail sebenar kejadian tak tahu sangat..



guna BB je amik gambar ni..


Aku ni memang suka amik gambar yang macam kebakaran, kemalangan dan apa-apa jer masa aku dalam kereta dengan harapan nak share kat blog tapi harapan je la..hahahaha.  Pernah aku amik gambar lori terbalik yang accident tu agak mengerikan juga.... Ingatkan aku cuma ambil gambar lori terbalik yang dasyat gila remuk dan terbalik nya. Aku pun tunjuklah kat kawan-kawan aku gambar yang aku amik, sekali ada orang dalam lori tu lagi macam tak sedarkan diri...terus aku delete gambar tu huhuhu....Masa aku amik tu memang tak perasan... 

Korang ada perangai kepoh macam aku? hehehehehe. Aku kan tak drive jadi memang seronoklah amik-amik gambar masa perjalanan. 

4 comments:

KuNanGKuNanG said...

sempat lg amik gambar tu...jarang restoran fastfood terbakarkan?

Dr Hafiz said...

Assalamualaikum, saya selalu makan kat restoran situ bila dtg ke shah alam.. tak sangka sampai boleh terbakar...

Cik NurulZaty said...

bro sukur..lama rasanya diri ini tidak melawat blog ni kan..

bro sukur pun bz je kan skrg ni..

em..wish u all the best!!

LadyBird said...

menakutkan.. xnakla tengok kemalangan.. ya Allah, lindungilah aku dr melihat kemalangan.. ape2pun kemalangan.. xnak tgk, xnak terlibat.. tkt.. ameeenn..