Tuesday, February 7, 2012

MEE BANDUNG MUAR TERBAIK

Assalamualaikum semua....


Ini entry secara spontan sementara nak tunggu pergi site pasang karpet pukul 10 malam ini di Damansara. Pasang karpet needle punch untuk booth client. Carpet needle punch  pun dikenali sebagai karpet event. Ni contoh karpet needle punch.Karpet paling murah la dalam jenis-jenis karpet.



pelbagai pilihan warna.

~~~~~setel iklan kejap je hehehe~~~~~



Sementara ada sedikit kelapangan, aku update blog dengan ringkas tentang mee bandung muar yang terbaik. Maklumlah baru-baru ni pergi ke Muar, sempat la merasa mee bandung muar yang agak sedap bagi aku hehehe. Makan kat tanjung.

Kenapa AGAK sedap je aku rate? sebab aku memang dah ada tempat favourite mee bandung muar paling sedap untuk saya! Kat mana lagi kalau bukan kat umah saya buatan Mak Esah, ibu Mohd Sukur Ibrahim. Heheheheheh..Mak aku orang Muar. I love u mak!

Em, sekarang memang agak susah nak cari tempat mee bandung muar yang betul2 sedap. Tapi kat Muar memang banyak lah! Antaranya kata Abu Bakar Hanifah, Bentayan dan banyak lagi...

Kalau kat KL cuba rasa di kedai Sri Muar kat The Mall. ecececececce, promote kedai sedara nampak! haruslah!

Ramai juga mengeluh mengatakan mee bandung sekarang manis disebabkan faktor tukang masak adalah orang Kelantan yang manissssss...hehehe...

Jadi, anak jati Muar semua kenalah belajar resepi Mee Bandung muar supaya rasanya kekal asli lagi menyelerakan....


ni mee bandung yang saya makan hari tu....


Ok, jumpa lagi di entry seterusnya. Terima kasih sudi singgah di blog saya!

6 comments:

syira syah said...

memang pun!

Urzain Hussain said...

waahh terbaiklah..huhu!

Stokis Raja Bio said...

Salam tuan, terima kasih sudi singgah di blog saya, semoga bisnes terus maju. :-)

p/s: Yang servis karpet tu area Lembah Klang saja ke?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

semakin maju bisness adik akak ni eh..syukurlah

wahh mee bandung.dapnyer

NinaAz said...

mcm best je mee bandung tuuu :)

rosefaliza roslan said...

Salam
Wah rs seronok sgt jumpa entry ni
sebabnye sy mengidams sgt nk mkn mee bandung muar abg the mall ni
tp xtau mane nk cr die skrg
sbb kn the mall tgh renovate
awk tau x dia meniaga kt mane skrg ni???
Nk mkn mee bandung die yg sgt2 sedap tu
tq