Sunday, July 17, 2011

SUSU PISANG KOCAK

sekarang rasa macam pening-pening, so google la cari cara-cara nak hilang kan pening kepala pastu jumpe satu statement ni:





"cara paling cepat merawat rasa pening
-pening ialah dengan meminum minuman susu pisang kocak (banana milkshake) yang dicampur madu.Minuman ini bukan sahaja merawat malah sedap"



dan tiba-tiba aku rasa mengidam nak minum susu pisang kocak + madu satu please!





mana tempat yang best ye nak minum nye?sungguh aku mengidam haha!





2 comments:

Kaoshi said...

Mahallah minuman ni, kalau dapat pun ada cafe yg bagi x fresh punya pulak. haha..

Blog Saya: Kaoshilogy

Oh Oeya said...

uuuiihhh!! awak mengidam hingga mempengaruhi mokcik sungguh!!

fenin.. fenin sudaaa.. :D