Thursday, February 3, 2011

CONTEST KAMI POST CUMEY

Keheningan malam terasa syahdunya..

Mengingatkan aku akan dirimu... Diriku ini selalu lupa...

Sedangkan aku semakin menjauhimu...

Pastikah ada ruang waktu untuk aku...

Menutup mata tanpa dirimu? Masih sempatkah untuk aku...

Memiliki Iphone hadiah pemberianmu itu...:p


untuk contest amni...

The truth is natural beauty came from inside,is not from outside..



mungkin aku salah telah mengenalmu tapi aku takkan menyesal
kini dirimu hanyalah sebuah lampu kejora yang terpasang di blog ku
dan kau lebih dari apa yang ia terangi
kau adalah sebuah bintang di malam hari
...memberikan sebuah harapan
dikala letih dan semeringatnya keringat
semoga harapan ini tak sekedar himbauan belaka dan kosong rupanya




aku rasa nak join contest ini disebabkan untuk mencari pengalaman..
bak kata pepatah..

"kehidupan kita adalah umpama mengali perigi. makin dalam kita gali,

makin banyak kita perolehi apa yang ada didalamnya"



selain Iphone yang selama ini aku idami menjadi hadiah utama
yang bakal menggantikan handfon aku yang sudah berusia ini..



aku percaya....


jika Allah cepat makbulkan doaku, Dia menyayangiku..

Jika dia lambat makbulkan doaku, Dia sedang mengujiku..

& jika Dia tidak memperkenankan doaku,

bermakna Dia merancang sesuatu yg lebih baik bagiku...

aku yakin Iphone akan menjadi milikku !!



aku rasa aku cumey...korang rasa???


kepada 4 sahabatku yang kena tag ini

4. tiha

korang jangan selalu mengharap..
kerana mengharap tidak pasti tertunai..
tetapi kita boleh..bersabar..
kerana kesabaran itu mengajar kita erti kehidupan
:p

doakan aku menang contest ini..AMIN!!!

9 comments:

KONCO BLOGGY! said...

ceh! ak nak gak wey!

amny.. said...

ahhah..:DD

suke2...

thnx joinn..(^^)

best of luck k..;DD

zati embong said...

hihi..goOd luck. O.o

Salam kenal,dan foLlow kamu.

.::. revolusichinta .::. said...

hahaha...pergh..ayat bodek nampak..

neway, pic lu memang comey la..

best of luck keyh..

Hepi CNY!

EB said...

Alamak..
Ni blh mgugat ni..
Hahaha.. mmg comey bro..
Good luck aku doakn ko...
Amin.. btw follow you...
Nice to know you bro..

Mohd Sukur Ibrahim said...

tq2..memang nak menang sgt2..

SYAFIQAH / S said...

good luck! :)

amny.. said...

mhu tye lgi~~

npe join contest ni???

ngeh3..(^^)..

jwb2..lau x,malas tgo laa..(=_=)

hehhehe~~

xcyber said...

Aminn..
smoga menang contest tu yer =)