Monday, August 16, 2010

international blogger kah aku????:p


international abis blog aku ni ha..saje malam td cek nuffnang..tgk brapa ramai la yg sudi baca blog aku dan paling penting dimana kalian berada..xkisah la korg ni silent reader or mmg active reader..nak sgt kenal supaya leh jd kawan..

paling terperanjat sebab blog aku dikunjungi oleh ramai org luar negara.
NORWAY, BRUNEI (aku tahu ni sapa), UK, CANADA, SINGAPORE, US, VIETNAM.

memang pelik..faham ke diorg bahasa melayu aku yg entah apa2 ni..xkisah la..
kalau betul..alhamdulillah...

-----------------------------------------------------------------------------

ada orang bg pendapat kt blog aku ni utk memaparkan reality kehidupan aku sebgai OKU, semangat dan cabaran serta dugaan yang aku tempuhi..
kat dalam blog aku ni, rata2 ceritakan kisah suka n gembira je..tapi yg lain semua aku simpan kt dalam hati ni...
benar, aku jarang memaparkan apa yg terbuku kt hati ni..bkn apa, malas nak bgthu semua tentang apa yg berlaku..tapi aku akan cuba..hope kalian tggu..


6 comments:

Jard The Great said...

salam sukur.. msh sukar bg ku nk panggil org OKU.. huhu.. but I'm amazed by ur strength. =)

kak ina kl said...

salam dan selamat menyambut bulan ramadhan ...

tak kiralah mereka faham ataupun idak..janji mereka suka lawat tu mesti ada sebab yang buatkan mereka tertarik nak jenguk.

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

salam ramadhan bro sukur.. wah wah.. pemes nih blog bro nih.. smpai ke luar negara org baca.. mana tau org malaysia yg ade kat sana kee..

khairulanwar hatta said...

wah da mcm selebreti ko neh..

schmellow said...

vietnam pun aku jugak tu

sicomot-comel said...

fullamak..
bertaraf international tu..
syabas ! =D