Friday, August 6, 2010

aku bukan seorang blogger tegar...


dah lama rasanye xupdate blog ni..dah bersawang n org pun dah xmasuk utk baca blog aku ni..dah la follower xramai..pembaca pun xde..tp malas nak update..kenapa yer?

mmg xde masa nak update blog..boleh di katakan blog aku ni aku jadikan macam diari harian aku, cuma nak menaip dan meluahkan sesuatu dari sudut hati ni susah utk aku gambarkan dengan perkataan..

kalau ade masa pun, aku just gunakan utk update facebook dan email sahaja...jeles juga tgk org lain setiap hari update blog dan tulis kisah mereka yang pelbagai.tapi aku???huhu~~~

skrg mmg busy giler..setiap malam bila balik umah, just semata2 utk tidor saje..tidor pun macam mati kena tembak dengan komunis...mati katak abis..sehabis tenaga aku gunakan utk kehidupan aku seharian...

alhamdulillah aku akan mula menyusun semula kehidupan aku setelah lama aku survive..hampir setahun rasanye sejak pemergian aku dari kerjaya yang aku sayang dan maybe kehidupan yang aku inginkan dulu.. tapi tu semua kenangan dan sejarah..dan aku pastikan sejarah tak mungkin berulang..hehe..ala2 lagu newboys dan tomok OIAM...hehe..

lagi beberapa hari lagi dah nak start berpuasa..kalau kerja dan kehidupan aku sebergini..adakah aku larat berpuasa??huhu~~ semoga Allah menguatkan iman aku supaya berpuasa penuh plus menyambut hari raya dengan meriahnye...

sempena hari jumaat yang mulia ni, jom kita sama2 mendoakan semua org berjaya, xkira keluarga, kawan2 atau musuh..berkat beb mendoakan org lain..


8 comments:

zool said...

Rilek bro.. Pelan-pelan kayuh.....
Jom layan K-Box kat Mahkota Parade nak?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ahaksssssss.

same la kite tak tegar :)

Bro Framestone said...

nk jd blogger xperlu la jadi tegar n update selalu...

yang penting apa yang kita tuliskan ikhlas dari hati untuk dikongsi..

xkisah ada orang baca komen atau tidak..

hati mau happy...

betul x

/Dayah//Nurul/ said...

slamat berpuasa sama2 :)

IHSAN KHAIRIR said...

amin... sama-sama mendoakan kesejahteraan bersama ;)

nas said...

aku pon bukan blogger tegar..cm xde mase nak bahagikan mase nak study n update blog..
lagi2 nak singgah kat blog yang komen kat entri yang aku buat..huhu

jom bace entri terbaru nas klik:

jom berkaraoke!!

enyheartsdiamond said...

takpe.. tak perlu update selalu :)

diraja22 said...

bahagilah masa sebaik2nya..
Allah sentiasa menyayangi umatnya yg menpunyai pengurusan waktu yg baik..