Wednesday, June 6, 2012

SELAMAT HARI LAHIR UNTUK AKU


tanggal 6 Jun 1984 kelahiranku disambut dengan penuh kegembiraan..:)
nasibku baik..sifatku sempurna, tapi 'begini'...serius comeyl kan?.:)

walaupun masa depan aku masih kabur masa tu..entahkan hidup entahkan mati, entahkan berjaya entahkan tidak...entahkan boleh berdikari entahkan sentiasa mengharap simpati..

tapi mak dan ayah aku tak pernah putus asa memberikan kasih sayang dan didikan yang terbaik untuk aku..

tidak pernah membezakan aku dengan yang lain..

syukur sangat dengan kejadian yang Allah berikan kepada ku..

sebab tu nama ku SYUKUR..walaupun ejaan sebenar namaku SUKUR..

 tak kisahla..yang penting maksudnya aku bersyukur..

alhamdulillah..

aku sekarang bahagia..aku mampu berdikari sendiri..mampu bekerja sendiri..mampu memberikan kerja kepada orang lain..mampu menguruskan kehidupan aku dengan gembira...

tiada benda yang nak aku rungutkan tentang kehidupan ku..walaupun mungkin aku selayaknya boleh melakukan sedemikian..betul??



hari ni genap aku umur ku yang ke 15 tahun..eh perasan muda dan comeyl lagi ke encik sukur wooiiii...hehe
apa2 jerla..tak kisah la berapa..

yang paling penting aku nak bagitahu masyarakat yang aku bahagia..jujur..bahagia sangat..kebahagiaan yang aku tak boleh beli dengan wang ringgit..

aku ada perniagaan yang aku usahakan sendiri..aku ada kawan2 yang menyayangi aku, aku ada adik beradik yang mengasihi aku, aku ada family yang kuat menyokong aku dari belakang..

tanpa kalian siapalah aku...

doakan yang terbaik buat aku k..doakan aku untuk menjadi JUTAWAN..
JUTAWAN yang tak lupa asal usul kelahiran ku..
JUTAWAN yang tunduk dan taat pada tuntutan Allah..

aku akan doakan kalian seperti itu juga,,,

AMIN...

Akhir sekali..selamat hari jadi kepada diri ku ini...:)

sebagai hadiah..kawan kawan semua kena LIKE fan page aku ni k..
sila promote fanpage aku yang comel hehe

sayang korang KETAT-KETAT...

8 comments:

piaa ali said...

Wah... 15 tahun ya.... kakakkakaka

insan_marhaen said...

hidup ini memang kena selalu berfikiran positif.

teringat semalam terbaca kisah wanita tanpa kedua-dua tangannya tapi memapu membawa kapal terbang!

Iffah Afeefah said...

15 tahun> adikla ni

hehe nway slamat hari lahir sukur

moge dpt jadi jutawan spt y diimpikan

amin

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

apapun, selamat hari lahir buat bro sukur.. semoga terus success dlm meniti kehidupan, untuk dunia dan akhirat

Amy Syaquena said...

Happy birthday boss..amy doakan awak sentiasa berjaya dalam apa yang awak ceburi...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

alhamdulillah..

selamat hari lahir :)

15 tahun yerk.. kalau camtu... saya 14 tahun laa kan..kan.. hehe

semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, smga bahagia selalu...

dan yg penting.. kita harus ingat...

usia akan berakhir..tetapi biarlah pahala terus mengalir..

insyaAllah :)

Suwaibah YS said...

selamat hari jadi sukur
semoga ape jua yan sukur hajati tercapai...
n semoga cepat bertemu jodoh... aminnn... :)

KuNanGKuNanG said...

selamat hari lahir...moga hidup awak dilimpahi rahmat olehNYA..moga bahgia slalu..

comelnye masa baby...cute sangat..

hari tu sy tengak awak kat Generasi Y. mula2 tgk rase cam kenal je..patutla cam kenal..awak rupenye..he3.

sy dah email awak..sori lama xbuka blog sbb tu semalam br sy email pada awk.:)