Tuesday, December 20, 2011

GIVEAWAY FROM WWW.KAKINAKL.COM

Jarang aku ada giveaway yang sesuai untuk aku join dek kekangan masa *eceeceece* Jadi sementara masih panas dan berkesempatan  ni aku join sebab aku pun memang suka baca blog kak ina 
GA ni bersempena dengan bulan December ni birthday kak ina dan dua orang anak beliau
untuk info and nak JOIN? KLIK SINI
Jadi haruslah kita semua memeriahkan bulan ni dengan join GA ni beramai-ramai



3 sebab kenapa saya suka baca blog kak ina

1.blog kak ina banyak tentang makanan, resepi dan tempat makan, jadi selalu bagi idea nak minta mak masak apa bila balik Melaka hikhik..pun boleh pergi tempat makan yang best

2. saya adalah stalker yang nak tau event apa yang kak ina join, jeles dengan kehebatan kak ina men'cover' event escpecially dr Nuffnang. dah bertahun aku dalam dunia blog tak pernah pun dijemput pergi mana-mana event*penanda aras aku memang tak dikenali langsung hikhik*

3. kak ina pandai bercerita melalui blog, bercerita sbg seorang ibu..bahasa yang berhemah dan sopan...saya suka! 

nota*GIVEAWAY FROM WWW.KAKINAKL.COM di taja oleh http://hazmanfadzil.com/ dan http://yanayassin.blogspot.com/

2 comments:

kak ina kl said...

terima kasih shukur sudi join GA akak ini.

Oleh sebab ada sponsor boleh tak tambah ayat yang ini
GIVEAWAY FROM WWW.KAKINAKL.COM di taja oleh http://hazmanfadzil.com/ dan http://yanayassin.blogspot.com/

Mohd Sukur Ibrahim said...

dah tambah kak ina