Wednesday, July 14, 2010

yeay!!! teater cuci-cuci musical dalam tangan..


yehaaaa....yahoooo...yareeebbaaaa!!!
itulah tanda kegembiraan aku yg xdpt digambarkan dgn kata2...POYO x???hahhaa..

sabtu lepas lepas balik dari gathering gengblogger aku terus terjah ISTANA BUDAYA utk mengambil tiket teater CUCI MUSICAL yg dah aku booking sehari sebelumnye..

tq sgt2 pada rakan lama sy iaitu **comel** yang bertungkus lumus sudi menolong sy utk mendapatkan tiket ini..jasa anda amat2 lah sy hargai..hehe..bodek ke apa sukur ni?hehe..



kalau dilihat secara jelas gambar di atas..itulah tempat duduk sy..di Grand circle..belakang VVIP lg..sapa la agaknye VVIP utk 1st day tu nnti..ops..!!!aku tgk 1st day???grand x?
tiket murah je...so plz dapat kan segera sebelum kehabisan..


nilah jadual sy menunjukkan waktu yg sy akan pergi nnti..siap pilih yg discount plan lg..hehe..jgn membazir...membazir amalan syaitan kan..tulx?sapa kawan2 yg ada plan nak join pada hari yg sama..pergi dapatkan tiket dgn segera...pasti xkan rugi....boleh click kat web TICKET ni..
utk mendapatkan tiket anda secara online..

actually sy mmg peminat menonton teater..so far ni kali ke3 sy masuk Istana Budaya..

tengok Puteri Gunung Ledang The Musical
tengok P Ramlee The Musical

4 comments:

joegrimjow said...

gambo mana gambo ct
hehe

rhapsody LiN said...

ku pun suke tgk teater gak. tp layan g istana budaya time2 skolah. skrg dh ddk jauh ssh nk g ;)

/Dayah//Nurul/ said...

slamat nonton cuci muzikal :)

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

wuaahhh~ teringin nk tgk teater.. tak pernah pergi.. tp susah lah.. mlm2 nk kuar parent xbgi..