Sunday, July 18, 2010

GSC, TGV..3 minggu 3 movie..

rasa membazir pun ade..rasa puas hati pun ade..xthu la perasaan ni bercampur baur..tp nak buat cmne kan..dh beli..n dh tonton..nk minta blk duit nak kena makan penyepak ke?hahaha..
sapa suruh menggatal nak pergi n tgk..kan dh kena kluarkan duit..redha..:)
apa2 pun bulan ni adalah bulan wayang bg aku...huhu~~ nak dikatakan hampir setiap minggu aku gi nonton wayang..cerita pun boleh tahan la bestnye...

minggu 1-the karate kid

aku gi tgk cerita ni kat alamanda putrajaya bersama kawan baik merangkap driver merangkap PA..semua la senang..waniyummy..cerita THE KARATE KID ni aku rasa paling best antara karate kid sebelum2 ni..lakonan JADEN SMITH n JACKIE CHAN memang mantap..puas hati n gelak giler2 juga la tgk cerita ni..almaklumla bila cite JACKIE CHAN penuh dgn aksi yg dramatik..paling best korg thu apa..aku tgk pd hari rabu..wayang kan murah..hehe..bijak2..


minggu 2-the twilight saga "eclipse"

cerita ni lak aku tgk kt mahkota parade melaka..bersama kakngah, abg ipar, ijon (adik aku), n anak buah aku yg comel alifah.mmg xrancang pun nk tgk movie the twilight saga "eclipse"
ni..tp tiba2 dgn baik hati..kakngah ingin menzakatkan sedikit duit dia pada kitorg utk belanja tgk wayang..zakat ek?hahaa..siap dtg lewat 15minit lg ok..nasib cerita xlari jauh..mmg best juga..seram yg romantik.hehe..


minggu 2-predator


cerita predators ni pulak aku tgk kt dataran pahlawan melaka...cite ni baru smlm tgk..xrancang juga..abg aku n akak ipar lak tiba2 balik2 dr kenduri arwah umah kakngah aku terus ckp nak tgk wayang..almaklumlah akak ipar aku ni dh lama sgt xtgk wayang..so abg aku nak bawa la tgk wayang..mmg berkejar gak la nk gi cari tiket..biasa la kt dataran pahlawan tu manusia terlalu ramai..xthu la dtg dr mana..tp nasib baik dgn niat yg murni..dpt juga beli tiket n tgk..cite predators ni so far ok..cuma ade beberapa scene n watak yg aku still xfhm n blur2..
apa2 pun korg serius kena tgk cerita ni owesome abis..predators macho giler..haha

target nak tgk cerita akan datang : TEKKEN
** ni cerita game ps2 aku..wajib tgk..


korg giler xde masa nak gi tgk wayang ke? n malas nak kluarkan duit utk tgk wayang..kat sini korg leh tgk wayang free..enjoy the movie k..

6 comments:

rhapsody LiN said...

huhu.. igtkn tke free btul..

Cik Nass said...

tah bila boleh tengok.. :(

fndrocka said...

inception lah pulak!

Amy Syaquena said...

salam..


teringin lak nak tengok..bile la dapat tengok ye :(

/Dayah//Nurul/ said...

uih, sume tak tgk..bila nk blanja.......ingt ada tiket fre plak

azizan4444 said...

pergh..mmg layan tu bro..aku da lame bercerai dgn panggung wayang ni..hehe