Tuesday, July 13, 2010

kenapa saya tak boleh log in di gengblogger.com??


bila saya masuk di page www.gengblogger.com utk ping entri terbaru ia akan kluar page yg mcm di atas.
dan sentiasa loading seperti yg sy bulatkan berwarna merah tu..tolong...????

7 comments:

Kujie said...

Kak Jie dah tweet Kong..harap2 dia dpt bantu

Mohamad Nur Hidayat said...

aku pun ada masalah sama..
ada apa2 pnyelesaian x stakat ni

crayon said...

sama la kita.. aku bagitau kat kong, kong cakap sebab aku tak enable cookie.. dah enable pun, still tak boleh jugak..

noor afzan said...

sama la sukur..
selalu je jadi camtu.

Milo Ais said...

dah ade pnyelesaian ke x?jdi camtu gak ni..aduhai..=_='

Milo Ais said...

da jumpe caranya..http://geeksiscool.blogspot.com/2011/06/kenapa-saya-tak-boleh-login-gengblogger_04.html=

Milo Ais said...

da jumpe caranya..http://geeksiscool.blogspot.com/2011/06/kenapa-saya-tak-boleh-login-gengblogger_04.html=