Thursday, July 8, 2010

promosi gathering gengblogger di putrajaya,,wachaa!!


pelan lokasi...wakakaka..

'GengBlogger Gathering' merupakan satu inisiatif program yang diadakan oleh blogger-blogger di seluruh Malaysia yang berdaftar di laman web sosial gengblogger.com. Gengblogger.com merupakan satu laman web sosial yang mengumpulkan seluruh blogger di Malaysia untuk berkongsi idea dan pandangan mengenai isu-isu semasa. Ahli yang berdaftar di laman web sosial ini telah mencecah 5000 ribu dan jumlah pelawat sudah mencecah 10 000 sehari. 'GengBlogger Gathering' ini merupakan satu lagi langkah kehadapan untuk memantapkan instituisi blogger di Malaysia

Aktiviti

Nama : GengBlogger Gathering
Tarikh : 10 July 2010
Tempat : Putrajaya Challenge Park, Presint 5, Putrajaya (Rujuk lampiran 1 untuk peta)
Masa : 9 am hingga 5 pm
Tentatif :9.00-10.00 am : Pendaftaran peserta
10.00-1.00 pm : Aktiviti luar Blogger
1.00-3.00 pm : Rehat, makan dan solat
3.00-4.00 pm : Perkongsian dari senior blogger
4.00-5.00 pm : Sesi bergambar


joegrimjow..nak sngat beli tshirt ni..satu kenangan kut..harap2 ade size..kepada sapa2 geng blogger yang dah membayar n menempah tshirt bersize S yang comel cam sy ni..harap dapat amik size M ke, L ke..supaya sy dapat memakai tshirt gengblogger bersize S ni..hehe..jasa kalian amat sy hargai...kalau sy pakai tshirt size lain alnampaknye xperlu lah sy memakai seluar lg sebb terlalu labuh..ala2 pakai jubah nnti.hahahah

org ckp penantian tu satu penyeksaan..tp sy tetap menantikan gathering tu nnti..harap sy boleh sgt berkenalan dgn ramai kawan2 baru dan belajar sesuatu dr gathering tu nnti...

malu la juga nak jumpa blogger2..yela..biasa kt alam maya je kan..tp hope u all boleh2 la tegur sy disana k..sy ni pemalu..hehhe..yeke sukur?????

ni tgh pilih baju utk pakai kt sana..sblm sarung tshirt gengblogger..kalau sy pakai mcm ni dulu orgt kenal x??
hahaha..

apa2 pun jumpa ada disana..!!!





8 comments:

Ery Farieha said...

pegi ek?
jumpe di sane
alaa baju size S dah habes la
tinggal M & L he
saye pn x sempat beli :(

nur hidayah isa said...

jmpa di sana :)

IHSAN KHAIRIR said...

sukur, aku nak join, tapi kena kerja lah sabtu ni... isk isk

share share lah ya gambar2 dari event tu nanti

RafikJahat said...

bro, jumpa disana, disana, disanaaaaa. hehe.

jangan la pakai costume hantu tu, siang siang tak menjadi. hehe.

joegrimjow said...

wohoo
ku lari klu pakai macam ni
huhu

Siti fairuz Yusof said...

sukurrr...tlg la...tiap kali tgk costume pocong tu aku cam kena stroke okehhh....

zool said...

Hohoho.. dah jumpa..
Bro kalau balik Sungai Udang beritau.. Boleh jumpa Datuk Yaakub sekali nanti. huhuhuhuhu-

Kujie said...

salam perkenalan lagi Syukur.

comel sangat, petang dah hilang..Kak Jie tak sedar pun...:p