Sunday, July 11, 2010

Gathering GengBlogger 2010

Gathering GengBlogger yang dijalankan di putrajaya yang melibatkan 80 lebih blogger termasuk tetamu. Terima kasih yang datang!

aku walaupun paling dekat dgn tmpt gathering..tp sampai dalam kul 10.30pg..hehe..nasib xjadi org paling lewat..

sesi memperkenalkan diri..malu ok..tp semua blogger sgt sempoi..


perjumpaan blogger2 Melaka yg hebat..bro..nanti tlg bg tunjuk ajar ok..

bersama blogger yg belajar di luar negara..

gambar penuh gathering smlm..xdpt nak tulis cerita apa2..lepas ni sy update lg k..
apa2 pun smlm mmg hhhhhaaaaaappppeeenninngggg!!!!



11 comments:

zool said...

ha hahaha.
apa yg hebat tu.. tak hebat pung..
setakat makan nasi bolehlah.. hahahaha..
gurau2 je. nak ajau tu blh kalau termampu la kan...

Kujie said...

semlm pun update ringkat, kejap lagi update detail...ade gambar kita yg comel tu :p

erk...kita sama2 comel kan..kan

ejam said...

seronok dpt berkenalan dgn sukur, semoga dalam lain masa kita dpt berjumpa lagi..

azizan4444 said...

awal sgt bro balik.hehee

hazman aka species1980 said...

whoaaa... sempoinya... memang nampak happening.... ;-p

kak ina kl said...

salam ziarah dari akak..seronokkan bila dapat jumper blogger

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

saya pun lewat jugak.. tghri baru sampai sana..

kak ina kl said...

salam ....rugi sebab dulu masa akak muda tak ada blog..seronok berkenalan dengan kamu..semuga dapat berjumpa di lain kali.

akak selalu gi ke seri kembangan..ada rumah sewa kat sana.kat desaminium rimba..

kalau nak tanya pasal nuffnang ataupun masakan bolehlah..pasal seo ker memang buta it

noor afzan said...

salam bro..
seronok dapat kenal ramai blogger lagi2 kamu..
haha..
=)

nur hidayah isa said...

salam perkenalan dari saya...

/Dayah//Nurul/ said...

sumenya memang happeninglahh :)