Sunday, October 10, 2010

edisi terjah KLCC


tanggal isnin lepas xsangka aku dapat naik menara KLCC (kuala lumpur convention centre), bukan Suria KLCC tau..tapi Menara KLCC sendiri..hehe..teruja gua beb..siap buat persiapan sehari before.actually aku gi sana sebab dapat jemputan bersemuka dengan Mantan Perdana Menteri Malaysia, Tun Dr Mahathir..tipu ke betul ni?tipu aja dong..hahaha..aku gi sana sebab ada hantar barang utk client..

memang sempoi..baru aku thu nak naik menara KLCC byk la pintu dan lapisan nye..masa register nak amik pas lawatan tu.siap kena amik gambar.famous amos abis..hehehe
lepas tu akan masuk satu pintu security ala2 kat airport..semua barang kena keluarkan dan dia akan scan..nasib aku xbawa pistol mainan aku..kalau x, mesti kantoi..=p



client yg aku nak jumpa tu actually tingkat 45 menara KLCC tapi memandangkan kitorang ni sangat jakun dan gayat macam ala2 pelancong dari New Zealand..kitorg main terjah je sampai tingkat 72..selambur x??actually tingkat 72 tu bukan paling tinggi..ada lagi tinggi..tapi kena gunakan access kad yang berbeza..kecewa gua..

bukti i was here 72 floor

apa2 pun edisi terjah klcc kali ni mmg berbaloi2..

**aku dh pernah naik skybridge klcc..korang pernah???hahaha..

kawan yg sudi menemaniku...

1 comments:

akmalhilmi said...

wooaaaaaaaaa
best tu
huhu