Thursday, October 14, 2010

aku ditawarkan temuduga kerja..


alhamdulillah..itu kata2 pertama yang keluar dari mulut aku apabila aku mendapat surat daripada SURUHANJAYA PERKHIDMATAN AWAM
yang mengatakan aku berjaya terpilih untuk di temuduga sebagai
PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT F41 di Putrajaya pada 19hb Oktober ni bersamaaan hari Selasa depan. InsyaAllah kalau aku diterima selepas temuduga ini, aku akan bekerja di
JABATAN PERKHIDMATAN AWAM.
rasa riang xterkira..dah lama sangat menunggu untuk bekerja di sektor kerajaan ni..hehe..yeke??fyi, aku baru je isi borang SPA beberapa bulan yg lepas.isi pun sekadar suka2 plus kemahuan dan kehendak mak ayah aku..xikhlas kan????
tapi, orang cakap kalau dah berusaha, plus memang murah rezeki.

takut juga sebab 1st time ni nak pergi temuduga..xpernah langsung wooo...
sapa2 yang baca blog ni, hopefully dapat bagi aku tips utk menghadapi temuduga.
cuak juga..paling excited adalah ayah aku,,abis semua pesanan dia yang membuatkan aku begitu tertekan..hehhee..
dah la..ok bye...


muka pegawai kerajaan..yeke?hehe

11 comments:

Afra Yuri said...

congrats and goodluck! :)

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

waahh.. tahniah bro sukur.. gud luck.. mana tau dapat kerja tu nnt ;)

IHSAN KHAIRIR said...

congrats sukur! all the best ok?

/Dayah//Nurul/ said...

all the best bro. i wish you always can do it :) bnykkn doa mudah2n dipermudahkn sgala urusan.

kalo interview tu jgn buat muka serius sgt k, try to be friendly and cool :)

zool said...

semoga berjaya.. jadi boss aku la bro...

ohoeya858.blogspot.com said...

alhamdulillah.. tahniah Sukur.. moga awak berjaya ye, Amin.
moga dipermudahkan juga urusan awk ye, Amin.

Anonymous said...

good luck my dear!!semoga segala yg terbaik buat anda

noor afzan said...

best of luck ok sukur!

Pusher Aries said...

tahniah bro..gud luck

myheart said...

salam..gudluck..kite pon dapat, tp 28 hb..nanti leh tak bgtau soklan ape die tanye..=)

7

myheart said...

salam..gudluck..kite pon dapat, tp 28 hb..nanti leh tak bgtau soklan ape die tanye..=)

7