Friday, April 6, 2012

TAHNIAH BEN ASHAARI

Assalamualaikum semua...

Salam Jumaat...

Wah...sebenarnya memang ketinggalan kereta api pun entry ini. Hahaha...tapi nak jugak buat entry khas buat Ben Ashaari dan isteri beliau atas kelahiran baby yang sangat comel. TAHNIAH!

Baby boy yang diberi nama MUHAMMAD QHALIFF IMAN BIN SALBANI. 


Semoga dengan kehadiran anak pertama buat Ben dan pasangan pada 2 April 2012 yang lalu menambahkan keceriaan dan warna warni kehidupan mereka. Semoga bahagia dan gembira!

Nak datang melawat boleh tak? hehehe

Walaupun baru je dapat baby,  Ben masih kerap lagi update blog..memang superb la beliau yang memang sangat konsisten dalam dunia blog.

Suka bau baby.... Ada sorang kawan tu (lelaki) pergi kerja siap bawa lampin anak sebab bila rindu kat anak   boleh cium kain lampin yang memang melekat bau baby... Pergi kerja yang 8jam tu je pun nak rindu-rindu... hehehehe..aku takde baby ape tau


comeyllllllllllll sungguh!

Okey! Sekali lagi TAHNIAH Ben Ashaari dan isteri serta keluarga dengan bertambah seorang lagi ahli keluarga. Semoga baby Qhaliff menjadi anak yang soleh dan berjaya dunia akhirat.

3 comments:

Baiduri said...

suka tul klu n3 bab2 baby ni....hehe

BEN ASHAARI said...

Salam bro.. lama tak nampak .. haha.. mai la singgah kalu sudi .. huhu.. Terima kasih :)

Iena Eliena said...

Blogwalking here...

cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com