Thursday, April 19, 2012

NASI ARAB TERBAIK - HARGA BERPATUTAN

Assalamualaikum semua...

Aku dengan makanan memang lah sahabat baik sebab itu lah badan aku seperti di pam-pam dengan kelajuan maksima.. tapi cute jadi tade hal lah kan....haha

Sebenarnya dah lama dah nak update pasal perkara ni tapi tak sempat-sempat sebab aku kan sibuk tak kan la korang semua tak tahu..sibuk dengan apa aku pun kadang-kadang confius. Apeda...

Okey, beberapa minggu lepas aku pergi makan nasi arab kat Restoran Saba, Cyberjaya yang dah banyak kali aku pergi cuma istimewanya kali ini aku bawa adik aku, Ijon dan kawan dia serta kawan-kawan aku yang pertama kali datang untuk makan Nasi Arab.....

Serius sedap sungguh....makan nasi sahaja pun dah cukup sedap...inikan pula di makan dengan daging ayam mahupun kambing......

Yang penting harga dia berpatutan....tu yang paling disukai hehehehe...

Selain dari untuk mengisi perut, makan-makan ni pun sempena salah seorang kawan aku yang akan berangkat ke Australia tak lama lagi untuk sambung PhD*jeles* Semoga urusan beliau dipermudahkan. Jadi sebelum beliau berangkat kena lah jumpa untuk bergosip-gosip apa-apa yang patut dulu. Ye tak?

Aktiviti makan-makan bagi aku antara cara nak eratkan silaturahim hehehehe.... Jom layan gambar ok!

kiteorang makan nasi arab dan kebab -ayam dan kambing



ramai nya wanita.......


ni Ijon yang bersemangat datang dari Klang hehehe



kiteorang semua order air ni, macam air gas hehehe..sedap!



Makan sorang memang tak habis, wajib kongsi ok!



3 comments:

puteri rimba said...

aduiiii...bila la nak sampai kat saba ni...duduk sejengkal je..tak sempat2 lagi nak try..jeles...-peminat nasi arab-

KuNanGKuNanG said...

sedapnye..sy ni pun lama dah tringin nak makan nasi arab ni tp sampai la ni xsempat2 lagi nak gi..

schmellow said...

err aosal aku makan sorang abes je?