Saturday, April 28, 2012

KEMPEN BERSIH 3.0

Assalamualaikum semua....


Untuk pengetahuan semua, aku pun ada melibatkan diri secara aktif dalam Kempen Bersih 3.0 ni..
tapi bukan berhimpun DUDUK BANTAH di Dataran Merdeka atau di mana2..

tapi aku melakukan pembersihan di tempat-tempat yang sepatutnya di bersihkan..

harap semua enjoy dengan gambar-gambar Bersih 3.0 aku ni yer..:)







membersihkan surau Kolej Tun Perak UPM selepas pemasangan karpet




membersihkan surau di Klang..masa ni pukul 5 pagi sebelum solat Subuh


membersihkan surau menggunakan Vakum tanpa kepala (kepala tetinggal)huhu..



membersihkan lantai selepas pemasangan Vinyl..


# walaupun korang nampak aku ni kekurangan dari segi fizikal, tapi bukan alasan untuk aku duduk bersenang lenang..aku mampu melakukan apa jua..ada inisiatif, paling penting ada hati nak membantu dalam proses pembersihan..kan2??:p

ala..syarikat sendiri.. DSS ..takkan bos tak boleh membantu?tul tak?

kenapa Bersih 3.0?? suka ti la nak letak 3.0 ke, 3.142 ke...3.15 ke..Kempen aku sendiri..hehehe

ok bai! esok nak hantar Karpet kat area KL..harap2 jalan tak jem..kasihani lah kawan mu ini yang nak mencari sesuap nasi yer..

pss:kawan-kawan tolong vote/ UNDI saya di sini dan share / kongsikan di Facebook dan Twitter anda... jasamu dikenang....KLIK SINI

5 comments:

Marissa said...

Bersih 3.0 ni 1000 kali lebih berfaedah. Tahniah Shukur for being boss to yourself. I am proud of you, really.

Eliza Sulaiman said...

wah.. rajin nya dia..

:)

ujang kutik said...

Syabas Syukri.

dear yayah said...

bgus2.. insyaAllah, dpt pahala lebih bersihkan rumah Allah :)

insan_marhaen said...

Terbaik bro!

Hidup mesti berdiri atas kaki sendiri...