Saturday, November 12, 2011

Template dan Header blog yang baru

"selamat tinggal zaman gelap ku..."

aku rasa tu ayat yang paling sesuai bila aku transfom blog ku 100%..
sebenarnye memang dah lama sangat merasakan blog ku terlalu suram...
dah lama sedar blog ku terlalu menakutkan...
seceria mana pun aku menulis..sekelakar mana pun aku mengarang...
tapi bila pembaca membaca blog aku dalam
keadaan ketawa dan senyum keseraman...
hahaha..betul ke?

memang dah lama nak tukar template blog ni..
almaklumla..aku ni namanye pemegang Sarjana Muda IT..
tapi nak edit blog pun xthu...
percaya x?harus percaya ok...

tapi alhamdulillah...orang cakap niat dan cakap tu satu doa..
ada insan istimewa sudi nak edit template blog aku nampak lebih hidup
dan lebih simple serta ceria2 gitu...
terima kasih tak terhingga pada
kerana sudi mengedit...

so far saya sangat berpuas hati...:)

korang boleh tengok header aku pun dulu macam ni...



tapi sekarang?
macam ni...


nampak lebih smart kan aku???
hahaha..perasaan ke perasan?


header ni pun di design oleh http://www.yiedpozi.com/
kalau korang nak ubah design header boleh menghubungi beliau
untuk pertanyaan lanjut..yang penting jujur aku bagitahu dia gempak..:)

so apa lagi korang?komen la template dan header baru ku ini..
tengah semangat giler ni nak improve aku nye blog
ke tahap yang lebih sempurna..
nak jadi blogger yang tegar..boleh x?

komen membina amat diperlukan k...


yeah!!! saya gembira...

2 comments:

The FdK said...

Simple but nice...Xberat sgt...Ringan mcm tuannya...Me likey ^^

lylaROCKprincess said...

best2..
nampak corporate skit..
professional...
ada rupa bakal motivator terkenal..
hehe..