Wednesday, May 4, 2011

NURKASIH THE MOVIE | "MOVIE DAY BERSAMA SUKUR"


"Aku kembali kerana masih, Mencari yang hakiki
Sinar pasti, Janji suci yang abadi
Nur Kasih (3x)"

waaahhhh...rasa sangat teruja pulak nak buat entri ni..sebab apa yer...tunggguuuu...serius satu benda yang best..so korang kena baca entri ni sampai abis ok?boleh ke xboleh?hehehe

NURKASIH THE MOVIE
cerita yang di adaptasi dari sebuah drama yang pernah di tayangkan di TV3..pastu di ulang tayang semula di TV9 dengan konsep tanpa iklan..

dengar kata, 19 juta orang menyaksikan drama ni dulu kat TV..perghh..
memang satu fenomena drama yang kita xpernah alami..setiap minggu semua orang akan mengadap depan tv duk tgk cerita ni..

aku semestinya salah seorang dari peminat dia..
bila dengar lagu Nurkasih nyanyian Yassin tu memang rasa teruja..
sekarang untuk Nurkasih The Movie ni..Yassin berduet dengan Tiz Zakyah lagi best..suara Tiz boleh tahan la..actually dengar suara Tiz bercakap dan berlakon pun memang suara dia dah best.ada tone yang berbeza..hehehe..

dah abis entri ni..:)

*********************************

so sempena dengan filem Nurkasih The Movie yang akan di tayangkan di seluruh negara, aku nak anjurkan satu

"MOVIE DAY BERSAMA SUKUR"

hehee..eh eh..bukan free la..aku kurang mampu nak belanja semua..jangan buli aku ok..hehe..nuffnang nye income pun seciput je..

aku nak ajak korang tengok wayang sama2..impian aku nak booking satu hall panggung wayang tu untuk kita semua..best x??


korang bayangkan hall GSC sebesar ini dipenuhi oleh orang2 yang kita kenal..memang terbaik..aku sangat teruja dan harap benda ni dapat support oleh kawan2..

macam xlogik?? logik..think positif ok..
actually pernah buat dulu.bukan satu panggung aku dapat booking..tapi 2 panggung.
meriah gilerrr...

harap2 benda ni dapat sokongan dari abg otai kita BEN ASHAARI, blogger comeyl kita YUYU ZULAIKHA, tukang masak paling hebat alaf ini MAT GEBU..dan blogger2 yang lain..

kalau bukan blogger pun boleh join gak..bawa rakan taulan..suami, isteri dan anak2 pun xper..biar ramai plus meriah...kita kasi gegar panggung tu..boleh ke??hehe..

bila nak tengok??dalam perancangan nya sabtu 21hb Mei..
kat mana?? i ada kawan yang keje di GSC Mid Valley..merangkap pangkat besar juga la kat situ..nanti aku tanya tengok cmne..
cmne nak booking??owhh tu senang saje..tunggu entri aku selepas ni..akan aku update kan dari masa ke semasa..insya allah..

hope projek aku ni menjadi dengan sokongan kawan2 sekalian...
lagi ok kalau kawan2 dpt buat satu entri untuk hebohkan perkara ni..
tq...


3 comments:

akmalhilmi said...

jyeahhhhh
kite buat lain dari lain :)

Kakiwayang said...

heee..ok..nanti saya wat satu post untuk hebohkan benda ni jua..hehe..

Fad said...

jalan2...:)...slmt berkenalan..
http://dilamin.blogspot.com/