Friday, May 6, 2011

HOTFM BERSAMA PERDANA MENTERI MALAYSIA



satu pantun yang saya cipta khas untuk diri saya..

EMAK BAPA PERGI KE PASAR,
HENDAK MEMBELI SAYUR DAN IKAN KELI,
SUKUR CACAT CITA-CITA BESAR,
INGIN MENJADI PERDANA MENTERI.



Hari ni YAB PM Najib Razak keudara di HOT FM dari jam 7.30am - 8.30am bersama Realfafau, Faizal B Ismail (FBI) dan Kieran Hot FM. aku tengok di 8TV.
memang aku tunggu2 juga kehadiran PM bersama Hotfm..
yerla selama ini kita dengar DJ2 Hotfm ni memang giler2 dalam mengendalikan rancangan AMKREW kan..suka sangat kenakan pendengar dengan PANGGILAN HANGIT dan juga kenakan sesama diorg..hehehe..

last2 tadi tengok
almaklumla..PM datang kuttt...gile ko...

best sgt tgk PM kat konti hot fm di 8 tv...walaupun bnyak masalah yang berlaku PM tetap happy dan riang....love pm love 1 malaysia...

PM memang frendly ....terbaik punya....harap harap PM terus membela semua golongan rakyat ya.......kalau lah dapat bercakap dengan PM alangkah bahagianya.....harap harap dicontohi la pemimpin lain ekh.....

PM sya bangga bila PM masuk konti HOT FM.. Memang berjiwa rakyat. PM boleh lah selalu masuk konti ni sebab bolehlah dengar luahan rakyat. HOT FM pula kene buka ruangan luahan rakyat di konti ni. Masa tu PM kita kene ada. HIDUP PM!!cewahhh...

apa2 pun apa yang aku boleh contohi PM harini adalah bagaimana dia handle masa seharian dia..berapa lama dia tido..berapa lama dia makan, berapa lama dia bersosial.. cmne dia handle setiap masalah negara..masalah sendiri mesti xsempat nak fikir kan PM..

AKU SAYANG PM DAN AKU SAYANG MALAYSIA!!!


korang..paling best PM minat pasukan MANCHESTER UNITED..
Muah2 PM..sayang kamu ketat2...


2 comments:

Belog MTT said...

MTT terlepas nak dengar kan saran tu tadi gara gara pergi keje lambat.. Haha

hans said...

sebab dia kutuk liverpool jadi tak jadi suka dia
hehehehhe

Analisis Hans : Maharaja Lawak Episod Ketujuh