Sunday, October 9, 2011

KAITAN BAJET 2012 DAN AKU...


tak nak pertikai kan apa yang telah di wawarkan
oleh Perdana Menteri tentang Bajet 2012 pada Jumaat lepas..
aku terima seadanya walaupun tiada apa pun perkembangan
yang drastik dilakukan oleh pemerintah bagi
memajukan golongan OKU...

mungkin golongan OKU hanya golongan minoriti yang
boleh dilepas pandang..
nak buat cmne kan...

setakat nak complain itu dan ini..tak guna juga..
yang penting life must go on!!!
berusaha sendiri untuk majukan diri sendiri..
tak perlu harap sesiapa untuk bagi insentif itu dan ini..



yang pasti tahun depan adalah tahun yang lebih sibuk untuk aku..
banyak benda yang aku nak lakukan..dan paling penting..
nak lakukan dengan perancangan dan pengurusan yang rapi..
insya allah syarikat aku D STRIKE SOLUTION akan lebih maju..

kawan2 yang baca blog ni..kalau ada apa2 projek berkaitan apa yang aku lakukan..boleh la menghubungi ku..insya allah akan bagi yang terbaik..

kepada golongan yang dapat insentif kerajaan pada bajet 2012, bersyukur lah k..
sesungguhnya korang golongan bertuah yang diberi perhatian oleh Kerajaan...
jangan 'dah bagi betis nak peha'...
ada golongan lain lagi tak dapat apa2...
buat keje dengan sebaik dan seikhlas mungkin...

chaiyok!


5 comments:

schmellow said...

bajet 2012 pun tak menyedari kepentingan aku :(

Dayah said...

Salam Syukur,


Good!
We have to be positif always!^^
Jangan kita hidup lemak dengan bantuan, nanti lemah sepanjang perjuangan. Semua pun nak di suap2 sampai bila pun tak akan rasa pahit untuk maju dan manisnya apabila berjaya.
All the best to you.

Yatie Awang said...

itu yang pasti, kita masih mampu memajukan diri sendiri kan? teruskan usaha..semoga berjaya Amin

Oh Oeya said...

Chaiyok! Chaiyok!

Syima Syaz said...

dayah...agree with u 100%

ayah saya pun OKU tapi sentiasa ingatkan diri sendiri untuk berusaha sendiri... saya respect org OKU yang berjaya...